reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

reklama
mirelka Ja jednak bede kupowac krem z Nivea z filtrem 50 ,znalazlam tutaj u nas w sklepie :tak: przed zakupem oczywiscie sprawdze konsystencje kremu co by byl latwy w rozprowadzaniu go :tak:
A znalazlam cos takiego mam nadzieje ze sie sprawdzi :tak:
10086326.jpeg

Gola zaproszenie sliczne i skromne własnie takiego szukam, w wolnej chwili mogłabyś podesłać mi link do nich?
Sukieneczki śliczne i płaszczyk zaje*** ślicznotka będzie! ;)

Ssabrina ja też jestem skłonna kupić Nivea mamy z tej serii na każdą pogodę fakt trochę ciężko się rozsmarowuję ale jakoś mi to nie przeszkadza dajemy radę:tak:

Margo fajny fotelik, kolorek też fajny my mamy w tym kolorze krzesełko do karmienia:-)

gola tak jak pisze anna jak dziecko samodzielnie siedzi to można już wozić, tak my mamy ten od 9 do 36 kg, a kupiliśmy tak wcześnie ze względu na kupon zniżkowy do smyka, bo wyszło nam 140 zł taniej :tak:Lena jeszcze się mieści, ale ledwo w swoim graco :-)

dziewczyny a czy jak kupujecie foteliki od razu do 36 kg to czy one rozkładają się do leżenia? Bo mi sprzedawca powiedział, żeby lepiej kupić najpierw ten do 18 kg właśnie z tego względu. zastanawiam sie tylko ile w tym prawdy

marttika ja sparwdziłam i wcale się bardziej nie rozkładają :no: kąt nachylenia oparcie - siedzisko jest ten sam, a oni polecają bo za parę miesięcy znowu 1000 zł przyjdziesz i wydasz na fotelik 18-36 kg :shocked2:my wybraliśmy ten ze względu, że Lena jest dużą i długą dziewczynką i fotelik 9-18kg pewnie niedługo by nam posłużył :tak:

reklama
ja już też mam kupiony fotelik, w naszym przypadku Maxi Cosi 9-18 kg, świadomie dokonaliśmy takiego wyboru, szczerze napiszę, że dla mnie fotelik 9-36 kg ma zbyt duży zakres wagowy i nie wyobrażam sobie jak może być dobry zarówno dla dziecka 9 kilowego jak i 36 kilowego

Do góry