reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Zdjęcie2407.jpgZdjęcie2408.jpgZdjęcie2409.jpgZdjęcie2410.jpg

No i to sa wlasnie te zakupy :)
Kupowalam tez rzeczy dla Macka ale tych wam nie wklejam - to byly glownie spodnie.

Najbardziej zadowolona jestem z tych spodenek z ostatniej fotki. I ten dresik z drugiej fotki tez fajny. Z tych ubran to licytowalam za kwote ok 1-5zl za sztuke.... Takie zakupy to moge robic, ze nawet by mi sie nie chcialo z domu wychodzic do sklepu i placic dwa, trzy razy tyle :p

Ostatnia edycja:
reklama
ankusch tez ladna sukieneczka :) Mnie sie zawsze marzylo miec dziewczynke i ubierac ja w falbanki i kokardki, ale los chcial inaczej i pozostaje mi kupowac spodnie dla chlopakow :p

A jesli chodzi o ta sukienke dla mnie to ona fajnie zakrywa brzuszek wlasnie bo jest odcieta pod biustem a na wysokosci brzucha materiał jest pomarszczony. Z tym ze trzebaby tej sukienki dobry rozmiar trafic. Ja mialam farta bo jest w sam raz, ale jakbym wziela rozmiar mniejsza (co chciala zrobic bo przecierz nosze rozm M) to bym sie nie wcisnela :/

andrzelika :) szaleje...
Czekam jeszcze na kolejne 4 paczki, a jeszcze licytuje aukcje 5 uzytkownikow :D
Ale za takie pieniadze mozna ;)
Potem to odsprzedaje niemal za takie same pieniadze.

Ostatnia edycja:
AniaSM widziałam też tą siateczkę do podawania pokarmów i się zastanawiałam nad nią
zastanawiam się jeszcze czy później nie zakupić takiego kubka:LOVI
Jakie kubki niekapki polecacie???

Tradycyjne kupki niekapki wcale nie powodują przejścia w następny etap nauki picia...bo dzieci ciągną z nich jak ze smoka...dlatego rozwiązanie LOVI dla mnie jest strzałem w dziesiątkę...polecam gorąco...dzięki temu kubeczkowi uczymy się nowej rzeczy a nie "usteczniamy" utrwalając odruch ssania, który ma być w pewnym momencie wyciszany.

nimfii - śliczne ubranka, super zakupy :tak:

ankusch - sukienusia urocza :tak:

Tradycyjne kupki niekapki wcale nie powodują przejścia w następny etap nauki picia...bo dzieci ciągną z nich jak ze smoka...dlatego rozwiązanie LOVI dla mnie jest strzałem w dziesiątkę...polecam gorąco...dzięki temu kubeczkowi uczymy się nowej rzeczy a nie "usteczniamy" utrwalając odruch ssania, który ma być w pewnym momencie wyciszany.

Nam ten kubek Lovi 360 w niczym nie pomogl. Maciek nauczyl sie pic szybciej ze szklanki niz z niego. Niedawno go sprzedalam, nieużywany leżal w szafie 2 lata.
Niekapki tez u nas byly nieuzywane bo Maciek nie chcial z nich pic.

reklama
pepsi moje dwie koleżanki używały tych kubeczków i też polecają :-)
jeśli chodzi o kubeczki to ja mam już 2 z TT i Canopol, dostałam w prezencie, zobaczymy jak to będzie, ale zamierzam kupić ten co pepsi poleca

Do góry