reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

ja się w końcu muszę wybrać do tego komisu jakoś nie mogę tam dojechać, auto u mechanika stoi już od czwartku masakra, dziś już może będzie naprawione to jutro wyruszę do komisu może coś uda mi się kupić małej

agutek, fajne zakupy też rozglądam się już pomalutku za krzesełkiem :tak:

reklama
Mi się udało kupić 1 paczkę tych pampersów, jak się namyśliłam na jeszcze jedną to już nie było rozmiaru 4, tylko same 5 zostały :szok: ale dziś kupiłam w Piotrze i Pawle za 76zł 99 szt, więc na jakiś czas wystarczy :tak:
Kupiłam też świetne sylikonowe łyżeczki do karmienia z TT, które z koloru różowego robią się pomarańczowe jak temperatura posiłku jest za wysoka, bardzo fajne bo są wąskie, a miałam wcześniej z Hippa i na razie są za szerokie.

Agutek -gratuluje krzeselka. Ja jeszcze o tym nawet nie myslalm.
Wracam jtro do domu ,taszczac ze soba cala nowa garderoe Olinka. \z 0-3 miesiace przechodzimy na 3-6. (tak od 68) wciaz nosimy 62.
U mnie kroluje GAP. Uwazam ,ze maja sliczne ciuszki. Ciekawe czy zmieszcze sie w 20 kg.
Nie moglam sie dzis powstrzymac i kupilam w M&P wozek parasolke. Potrzebna mi bedzie w Pl ,tam ja bede trzymac. Nie chce mi sie targac wozka samolotem wiecej. Siostra mi ja przywiezie autem na swieta.
Wiem ,ze to za wczesnie teraz ( choc pisza ze dobra od urodzenia) ,ale nie moglam sie powstrzymac. Oli oczywiscie olal zakup.

mamasandpapas_pipi (1).jpg

Agutku
za**iste zakupy!!! U mnie w komisie tez byl ten fotelik prawie jak nówka za chyba 200 zł. Kurde mogłam brać..

Krzesełko jest naprawdę bomba, bardzo stabilne, wygodne, obicie jest ceratkowe, nie ma więc problemu z czyszczeniem, jest wkładka redukcyjna dla naszych bąbelków. Naprawdę jestem mega zadowolona.

Winki - bardzo fajna parasoleczka, śliczny kolorek.
Ja mam po starszaku podobnego maclarena - nigdy mnie nie zawiódł, na pewno będziesz z wózeczka zadowolona :tak:

Dziewczyny ja bym chciała dla swojego szkraba kupic kurteczke na wiosnę i zastanawiam sie na jaki rozmiar? Kupowałyście już cos może? Teraz nosi ubranka na 68 :-)

marttika ja mam dwie kurteczki na wiosne i dla mnie to nie jest wygodne dla malca i podczas ubierania też, bo i spodnie muszę mu jakieś grubsze na nogi ubrać, ja teraz kupiłam kombinezon wiosenny taki pluszowy nawet jak na szczepienie, czy co to raz dwa go rozbiorę itp mój ma kurtkę jeśli chodzi o rozmiar na 74

martttika ja ma kurteczkę na 74 i przymierzałam to powinna starczyć na wiosnę potem będzie coraz cieplej to wystarczy bluza polarowa albo jakiś dres. Ja kurteczkę kupiłam na Allegro za 4 złote więc jestem mega zadowolona bo tanio a wygląda jak nowa:-)i mam tez kombinezon taki cienki z polaru ale z podszewką rozm 74/80

Ostatnia edycja:
Winki mam identyczna parasolke po Macku:tak: Nie jest to jakies niewiadomo jakie cudo,ale za ta cene to ok,nam juz sie podnozek zerwal,ale Maciek na nim stawal jak wazyl juz 18 kg. Generalnie to nawet 3-latek sie w tym wozku jako tako wyspal ;-)
Marttika ja bym kupila 74,chociaz wg mnie to kombinezon lepszy i wygodniejszy, taki polarowy,tak jak pisze Andrzelika.

Ja swojej lali musialam nowy kombinezon m-c temu kupic,bo z tamtego wyrosla,a ze w tesco super przeceny byly,to taki grubasny na zime kupilam za 25 zl.Rozmiar 6-9:szok: Super jest,jeszcze w nim smigamy,a pod spod tylko body i pajac,:tak:

reklama
madzia ja kombinezon tez już drugi mam i myslałam ze wystarczy mi na cała wiosnę ale hehe :-) szybko te dzieci rosną :-) teraz nastawiłam się na kurteczkę żeby mieć coś dla urozmaicenia

Do góry