reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Ankusch super zakupy!! Ja mam gąbkę ale w wanience źle mi się jej używało za to w wielkiej wannie super!! Nie muszę malej przytrzymywać tylko kłae na tym i luzik. W sumie D. ją kąpie i jest zadowolony. Fajny ten gryzaczek!!

Ania widziałam już też kiedyś ten gryzak do pokarmów i wydaje się super!! Chyba tez taki kupię:-)

reklama
ankusch ja miałam taką gąbkę i średnio mi się podobało korzystanie z niej :baffled: kupiłam za to taką plastikową wkładkę do wanny na której kładę małą i jak sama kapie to jest fajnie bo Lenka leży stabilnie :tak:

a to leżaczek który zakupiłam ostatnio na tablica.pl
DSC03601.jpg

ankusch ja miałam taką gąbkę i średnio mi się podobało korzystanie z niej :baffled: kupiłam za to taką plastikową wkładkę do wanny na której kładę małą i jak sama kapie to jest fajnie bo Lenka leży stabilnie :tak:

a to leżaczek który zakupiłam ostatnio na tablica.pl
Zobacz załącznik 440571

Ja też miałam taką plastikową foczkę do wanienki, ale nie potrafiliśmy się na niej odnaleźć:baffled:

Fajny leżaczek :)

AnnaJ miałam ten kubek z lovi ale Kuba zanim paczka doszła zaczął mi pić z normalnego kubeczka więc dałam go bratanicy D
jeśli chodzi o niekapki to do butelek Aventu dokupiłam tylko ustniki , najpierw na próbę a potem to już tylko zmieniałam na nowe ;-) i teraz też tak będe robić

reklama
anek jesteś debeściarą allegrową!! na spółę z Nimfii:tak::tak:
margo fajny leżaczek- Lenka wygląda cudnie hehe

Ja dzis dostalam 4 paczki ubranek zamowionych na Allegro.
Wiekszosc ubranek Next albo George. za śmieszne ceny od 1zl-10zl za sztuke ;-)
Zaraz je rozpakujemy z Kubusiem i moze Wam rzuce jakas foteczke.

edit:
dostalam tez swoje ubrania z allegro wiec napisze co o nich mysle jesli ktoras z was bylaby zainteresowana.

837 SALE! UROCZA SUKIENKA KIMONO SUPER DEKOLT L (2114480167) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

sukienka cudo! lezy doskonale. idealna na obiad do tesciowej jak i na szalona impreze. hehe a jako ze na imprezy juz nie chodze :p to zostaje na obiadki :)

866 ROMANTYCZNY KARDIGAN FIKUŚNE WIĄZANIE LXL (2099047859) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

sweterek cudny ale na zywo wyglada na krotki nie taka dluga tunike. wydluzyli zdjecie do aukcji. a jednak uklada sie pieknie

821 LUŹNE AŻUROWE WDZIANKO SWETER TUNIKA _KOLORY (2101092216) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

z tego nie jestem zadowolona. na zywo wyglada inaczej niz na zdjeciu. oddalam to mamie bo jest za szerokie na mnie.

Ostatnia edycja:
Do góry