reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

julianna moja koleżanka kupiła bardzo podobny w H&M w promocji za 39,99 zł :-D jej mały ma 1,5 roku i mówiła, że bardzo się sprawdza takie ubranko, a z tymi kolczykami to fakt może być różnie ale jak to fajnie kiedy można skorzystać z rad doświadczonych mam :-)

Ja dziś odebrałam paczkę z bujaczkiem i jest rewelacyjny, mała fajnie i grzecznie leży dała mi dziś zrobić obiad, posprzątać no i oczywiście poczytać BB forum :-D

reklama
ankusch - super zakupy, nie mam takiej gąbki, więc nie pomogę, wiem , że są też takie gumowe - nie gąbkowe, gryzak extra :)

ankusch ja mam taką gąbkę, odkąd mąż sam małą kąpie to ja używa, ogólnie jest ok ale warto co jakiś czas ja wymieniać bo wiadomo, że nie da się jej dokladnie wymyć, a bakterie się zbierają, ale nie jest to duży koszt

Ja też mam taką gąbkę i jestem bardzo zadowolona...wymieniam ją także co miesiąc :-)

ceratki - bardzo praktyczne, też mam taką jedną, wykorzystuję jak idziemy w gości,

kupki niekapki - osobiście nie lubię, ale pewnie też nie uniknę,

z gryzaczkami nie mam doświadczenia :)

ankusch no faktycznie zaszalałaś :tak:, jeśli chodzi o gryzaki to u mnie się nie sprawdziły przy Kubie ale miałam takie Gryzak Uspokajający Tommee Tippee NISKA CENA (2161606962) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ,wyparze i spróbuje dać Lenie ,zobacze czy będzie chciała na pewno za to kupię to Nuby Gryzak do podawania pokarmu owoców + 4 WKŁADY (2154269383) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko banana nie polecam w tym podawać , śliniaczki wolę zapinane z boku , a takie z tyłu będą ok jak już będą dzieciaki siedzieć same :tak:

reklama
ankusch zaszalałaś, ja miałam 2 takie gąbki dostałam jako gratisy od sprzedawcy u którego kupowałam rzeczy dla Liwii, nie wiem czy ich nie wyrzuciłam albo gdzieś schowałam dawni ich nie widziałam, tak jak dziewczyny piszą trzeba je zmieniać są siedliskiem bakterii,
kupki nie kapki mam 4szt., gryzak mam taki wodny oziębiający, należy go schładzać w domowej chłodziarce czego ludzie już nie wymyślą:tak::-D

ja jutro jadę poszaleć chcę kupić coś fajnego Liwii, jakieś ubranka na 74.

AniaS ciekawy ten gryzak do podawania pokarmu, bajer

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry