reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

reklama
Polecam szczoteczki dla bobików:
Pielęgnacja - Nuby szczoteczki do zębów 3 sztuki -
Mój Tymcio uwielbia jak mu "myję zęby":-)

Używałam tego zestawu przez pierwsze trzy miesiące...teraz mamy normalną szczoteczkę :-)

Też fajny, nie widziałam go wcześniej :)

Dziewczyny kiedy będziecie próbować uczyć maluchy pic z tych kubków?

Myślę, że kiedy wprowadzę soczki. Mój Mateusz nie chce nawet patrzeć na butelkę ze smoczkiem:-D

Ja już zakupiona w Realu mąż w niedzielę kupił bo był koło sklepu pakę pampersów i deserki gerbera bo już bobo vity nie było w ogóle już mało co było chciałam body to mówił ze jakieś paskudne pozostawały :baffled:
Ale fajne promocje..
Wczoraj byłam w rossmanie z kodami z hippa kupiłam kilka słoiczków co był rabat i paczkę odebrałam a tam w środku łyżeczka danie i soczek :-)

reklama
Nimfi dzięki za ulotke. U mnie niesttey nie ma reala:-(
Ankusch ja tez muszę smignąć z tymi kuponami do rossmana:tak:

Agutku
za**iste zakupy!!! U mnie w komisie tez byl ten fotelik prawie jak nówka za chyba 200 zł. Kurde mogłam brać..

Do góry