reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

mój Alan ma taki jak na zdjęciu z kapturkiem jest tak duży,że jak będzie miał 3 lata a nawet więcej zmieści się , wcale się nie rozwleka i wpija dobrze wode Obraz 009.jpg

reklama
a jak mam pytanie do mam które mają córeczki czy zamierzacie przekuwać uszka dzieciom Liwia dostała od matki chrzestnej złote kolczyki i tak się zastanawiam kiedy jej przekuć uszka wszyscy mi mówią że od 6miesiąca już można, mi się podobają u tak małych dziewczynek kolczyki mojemu m nie za bardzo :-D

Nie mam pojęcia od kiedy można uszka przekłuwać, ale w sumie nie dla mnie temat, bo ja na pewno Zośce kolczyków zakładać nie będę - nie podoba mi się taki gadżet:cool: Sama też nie mam uszu przebitych, w ogóle zero biżuterii.

reklama
ja też mam ręcznik babyono i zamiast jasno żółty po praniu zrobił się szary :baffled: najbardziej sobie chwalę ręczniki dla dzieci z Ikea :tak:gruby, fajnie chłonie wodę.
mirelka moja mała też dostała na chrzest złote kolczyki i zamierzam jej przekłuć uszki, tylko nie wiem od ilu miesięcy już można?

A ja dziś czekam na przesyłkę z Katowic z bujakiem Baby Bjorn, zobaczymy czy zda egzamin, bo Lena nie chce się bujać w swojej huśtawce :baffled: onanana a jak twoja Maja lubi ja bo widziałam na foto, że macie taką samą?

Do góry