reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Dziewczyny - dostałam dziś paczuszkę z dwiema sztukami różowych śpioszków z Bielska-Białej... nadawca to Barbara. Strasznie przepraszam, ale z moją bystrością coś szwankuje:sorry: Której z Was powinnam podziękować?

reklama
też jestem ciekawa która z mam jest z Bielska Białej ja mieszkam nie daleko Bielska-Białej dokładnie mam 10km, a może to jakaś mama z innego forum tylko skąd by miała twój adres:szok:

A skąd jest Julianna?? Może to ona??
Mirelka ja do Bielska mam 40 km:-D

edit: zapomniałam ze Julianna ma w nicku Szcz...

Ostatnia edycja:
Kurcze... masakra... już 2 razy prześledziłam wiadomości i nie wiem. Nawet sprawdzałam czy na Allegro czegoś nie kupiłam i zapomniałam, ale nie. Dobra lecę czytać jeszcze raz privy... Jednak blond to nie kolor - to stan umysłu (mnie nawet farba ciemno-brązowa nie pomaga);-)

reklama
Ja dziś znowu w smyku upolowałam niezłą okazję, kupiłam 2 body z długim rękawem 10 zł/szt bardzo lubię ciuszki ze smyka bo są z bardzo miłej bawełny i z nowej kolekcji kupiłam 4-pak body z krótkim rękawem 80 cm za 44 zł.
U nas mata nie wzbudza w Lence zbytniego zainteresowania, szybko się nudzi, ale od czasu do czasu ją tam wkładam i zamierzam ją prać w 30 stopniach. Na topie jest teraz siłownia interaktywna, która gra, wydaje dźwięki pszczółek, ptaszków i mówi wierszyki po angielsku, koleżanka mi pożyczyła bardzo fajna sprawa, moja mała bardzo lubi jak coś wydaje dźwięki, śmieje się i gada do zabawki, a mama ma parę minut na zjedzenie kanapki :tak:

Do góry