reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

anek ja też Barbary nie kojarzę - ale 1szy wpis na naszym forum to byla barbarka czy jakoś tak...;-)
margo - też lubię ciuszki ze smyka, przeważnie czekam na wyprzedaże, bo często fajne okazje się trafiają:tak:

reklama
anek co za przygoda z ta paczuszka niespodzianka :-)
Moze bylo i tak ze ktos podal twoj adres komus :eek: w kazdym razie ja tego nie zrobilam ;)

Dziewczyny piszę tu bo w głównym wątku to pewnie uciekło mam na oddanie fajny śpiworek z 5-10-15 Kornelek nie chce w nim spać rozmiar 74 , dostałam od koleżanki i szkoda, by leżał a może której się przyda.
Kolor niebieski polarkowy jak któraś chce to wyśle jej tylko adres na priva poproszę jak dla dziewczynki to dorzucę coś jeszcze bo mam kilka ciuszków na zbyciu. poniżej foto

Załączniki

• IMG_0034.jpg
    IMG_0034.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_0035.jpg
    IMG_0035.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 34
Dziewczyny sprawa tajemniczej przesyłki rozwiązana:tak: Miałam pomroczność na mózgu, ale dziś znowu prześledziłam wiadomości od BB Ciotek i znalazłam: moją darczynią tajemniczą jest jednak... Julianna (chyba ktoś jej posyłał paczkę, stąd inne miasto). Bosheee aż się boję, jak ja wrócę "za raz" do pracy, jak taka "bystrzacha" się zrobiłam... hihihi:oo2:

Anek cale szczęście:-) Nie jest z Toba kochana tak źle. ja mam ambitny plan zrobienia porządku u Mai w ciuszkach i wtedy coś dla Zosi na pewno znajdę. Daj mi kochana jeszcze kilka dni. Acha ale Maja ma dużo rzeczy z lumpka czy takie Ciebie tez interesują??

Anek a jakich ty rozmiarków potrzebujesz? z tego co kojarzę, to Zosik duży jest, ja ostatnio porządkowałam te ubranka z których Artur wyrósł, ale na Twoją Małą chyba będą przymałe??

Angun - Zosia wyrasta z 62 i kompletuję teraz 68. Nie wiem jak te rozmiary mają się do wzrostu dziecka. Bo Zosia miesąc temu miała już 70 cm. Ma strasznie długie nóżki i np. w pajacach żeby na długość byy dobre, to muszę podwijać rękawki. A na 62 kompleciki ze śpiochami musiałam rozparować, tzn. kaftaniki są ok a śpiochy... poszły w odstawkę, bo nózki się nie mieściły;)

Anek ja jestem z Twardogóry, ale też powinna ci dojść w poniedziałek paczka najpóźniej :-) nie są to może nowe rzeczy, ale jeszcze może dzidzia nosić są w dobrym stanie.

reklama
a jakie macie ręczniki kąpielowe my mamy 2, jeden mama przywiozła z Holandii jest nawet fajny nie porozciągał się a drugi to jakaś masakra kupiłam w sklepie z BabyOno wygląda ja szmata do podłogi porozciągany na wszystkie strony i zrobił się obrzydliwie szary wyrzucę go jak kupie nowy ale kupie już większy teraz mamy 76na76:szok:

Do góry