reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

wiem polecam i polecam... nimfii ty kupujesz bebiko tam są bebiko 2 ważność do 2013r są do sprzedania 4 opakowania po 350g za 10 zł 4 sztuki sprzedaję babka przez alergie dziecka...

są i nutramigen bebilon ha itp... szkoda, że zwykłego bebilon nie ma

a ciuszki są nie raz po 2 zł albo cały wór za niską cenę ... to jest lepsze niż allegro.

Alma i tak złatwością sprzedaż lub wymienisz na coś innego dla synka...:) tylko się zarejestruj i aktywuj weryfikacje , bo wtedy chętniej kupują

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
alam jak możesz to wrzuć fotki ciuszków dla dziewczynek których się będziesz pozbywać może coś odkupię

ja też mam sporo ciuszków kupionych już na wiosnę, lato część mam z ciucholandu i z wyprzedaży z H@M,

też dziewczyny nakupowałam Poli teraz na wyprzedażach w Coccodrillo, smyku i 5.10.15 naprawdę były fajne ceny! A , że miałam bony Sodexo do wykorzystania to poszalałam :tak: kupilam też na allegro kilka świetnych sukieneczek na lato używanych z Zary i H&M - na serio za grosze!

Ja po lumpkach latam, kilka rzeczy znów pokupilam ostatnio;-)

Dziewczyny proszę o radę. Do jakiego wieku przydaje się dla dziecka mata?? Maja dostała pod choinkę matę ale jest daremna... dzis weszlam do komisu u mnie w mieście i jest super jak nowa mata z tiny love za 89 zl : Tiny Love Mata Kick & Discover + GRATISY (2099006473) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. taka jak ta. Tylko nie wiem czy teraz ma jeszcze sens kupować. Jest naprawdę w super stanie.
I jest tam też szczeniacze uczniaczek tez w super stanie za 65 zl, chyba sie na niego skuszę, bo pamiętam ze któraś z Was zachwalała (chyba Niuniunia).

onanana gdzieś czytałm że od 3 do 6m mata potem dziecka już bardzo nie interesuje..ale u nas mata już po części się Martynce znudziła bo była wkładana od 2 miesiąca pomimo tego że ma muzyczkę światełka i inne bajery to czasem widać że znudziła się ...ale od 2 miesiąca była kumata i fajnie się bawiła.Fajnie spoglądała na światełka uśmieszek i szalała nóżkami i rączkami..:-)

Też słyszałam, ze mata to tak do 6 miesiąca. Moja Ola jest teraz na etapie maty i jesdt zachwycona. Mam Fisher Price Rainforest. Cudo!!!!Dziecko zachwycone:-D
Onanana myslę, że fajna cena tej maty. Maty z Tiny Love są bardzo fajne. Tylko zastanów sie czy jeszcze Ci się opłaca kupować bo moze dziecko nie przepada za matą i tylko kasę wydasz.Fajna ta cena tego,, szczeniaczka uczniaczka" też chce kupić jak moja mała będzie trochę większa.Podobno fajna zabawka, moi znajomi chwalili, że dzieciaki ja lubią.

My mamy matę... firmy zapomniałam... taka zielona z małpką. Zosia jest do niej wkładana od 2miesiąca, ale jak do tej pory zerowe zainteresowanie, no może trochę lusterkiem. Onanana - a tą matą co już macie Maja była zainteresowana? Bo jeśli ją totalnie olewała, to tym razem też tak może być. Za to szczeniaczek uczniaczek - ponoć super sprawa. Moja Chrześnica na tą gwiazdkę dostała coś podobnego, bo Misia uczniaczka i jest nim zachwycona (ale ona ma 18mcy).

reklama
Witam i GRATULUJE PRZYSZŁYM MAMUSIOM
mam do sprzedania rzeczy i książki które bardzo sie przydaja i pomagają w opiece nad maluszkiem
:
1.Książkę Pierwszy rok życia dziecka-twarda oprawa stan idealny!!!

2. Książkę Zawitkowskiego co nieco o rozwoju dziecka wraz z płytą CD- stan Idealny!!!

3.Książkę w oczekiwaniu na dziecko miękka oprawka stan bardzo dobry

4. Poduszkę do karmienia Fasolkę Motherhood z zapasową poszewką sztruks i wygodnym etui- stan bardzo dobry!!!

5. Karuzelę canpol baby misie miękkie stan bardzo dobry Tanio!!!

W domu nie mam żadnych zwierząt i nikt nie pali papierosów!

Wszystko czyściutkie czeka na nowych właścicieli!!!

POLECAM!!!

mieszkam w Krakowie możliwy odbiór osobisty lub wysyłka!!!

Proszę o kontakt mailowy
dorwojcik@interia.pl

Do góry