reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Jeszcze w H&M można wyszukać fajne i w miarę cenie ciuszki. Wiki dostała taką fajniutką bluzeczkę z H&M i buciki - szare baletki z różyczką śliczne są.

reklama
a propo HM to koleżanka z Wrocławia pisała że jakaś promocja wyprzedażowa była i przy kupnie dwóch rzeczy tą tańszą dostawało się gratis :szok::tak:
najbardziej lubię body właśnie z HM ,są świetne gatunkowo :tak:

w H&M jest chyba jeszcze ta promocja, dokładnie kupujesz 2 rzeczy w cenie 1 (tej droższej). Moje koleżanki nakupowały sobie dużo ciuchów po 10, 20, 30zł i zamiast zapłacić 600zł moja koleżanka zapłaciła 60 bo kupiła sobie spodnie za 30zł (które były za 180) bluzkę za 30 (bluzka była za 120) i 2 koszule dla męża po 30zł (obydwie były po 150) szok! ja żałowałam, że wtedy kasy nie miałam przy sobie;(

Dziewczyny a powiem Wam ze ja jestem bardzo zachwycona marką George. Ubrania sa po prostu idealne, nawet używane wygladaja jak nówki.
Wczoraj wyjelam z szafy bodziki George jakie dostalam od szwagierki po jej synu - idealne!
Rozmiar w sam raz na Kube mimo iz na metce 0-3msc.

No wiec od razu skoczylam na Allegro i zrobilam świetny zakup....
Trzy 3paki bodzikow George po 12zl za 3pak! Nowe ;)
A wiec wychodzi po 4 zl za sztuke bodziakow w najlepszej jakosci jakie kiedykolwiek milam. Za taka cene to sie nawet nie oplaca wyjsc z domu do sklepu i szukac promocji :)

Jesli szukacie bodzikow na allegro to radze uderzac od razu na George i Early Days. 3paki i 7paki jesli kupicie to ubranka sa za kilka zlotych ;)
http://allegro.pl/okazja-3-pak-pajace-george-nowe-68-cm-unisex-i2113033550.html
a przy okazji napisze ze ten sprzedawca ma w promocji 3pak pajace George w cenie 32zl juz z wysylka!!! To swietna cena i naprawde polecam. zostalo juz tylko 10 opakowan z tego co widze.
Rozm 68 jest akurat na promocji, ale nie sugerujcie sie tym bo one sa naprawde długie :) Zreszta napisane sa wymiary w cm....

Ostatnia edycja:
nimfii - jesteś nieoceniona...co my byśmy bez Ciebie zrobiły. Pajace super, chyba się skuszę.

Mnie bodziaki, pajace, koszulki bawełniane siostra z Irlandii przysyła...u nas te rzeczy takie drogie, a ona po parę euro płaci za 5 lub 7-pak. Bawełna bardzo dobra gatunkowo. Wielką jest mi pomocą.

My też ubieramy bodziaka i śpioszki+kaftanik w dzień, a na noc - bodziak +pajac. Zakupiłam już rozmiarówkę 74 i tu już zmiana....rezygnuję ze śpiochów na rzecz rajtuz, półśpiochów i koszulek.:-)

kurcze ubranka takie drogie, oni durnieją... ale cóż... naljepszy interes. Ja poki co nic kupowac nie muszę. Mam ubranka po malenkiej kuzynce i od znajomej od ciotki mojego A. Czasami kolezanka cos dorzuci, ale zapewne jakby tak nie było to wybrałabym się do jakiegoś second handu

agutek ja dostaje ubranka george, early days i next, od rodziny z anglii,,, to fakt ze oni tam kupuja to za grosze , albo czasem uzywane za 1 funta a wyglada jak nówka:tak:

ja już się zabezpieczyłam póki mały się nie urodził i jeszcze była kasa ma nawet ciuszki do roku czasu i na 1,5

reklama
Mój tez ma sporo ciuszków do 1.5 roku ale drobiazgi kupuje na bieżąco.Kiedyś mieliśmy sklep z Angielska odzieżą używana to pozostawiałam sobie te co najlepsze dla dziewczynki i dla chłopca wkrótce tych dla dziewczynki będę się pozbywać!!
Andrzelika Fajna ta stronka Szafa.pl

Do góry