reklama
Anek82
Fanka BB :)
Z tymi sieciówkami to prawda, szkoda że w moim mieście mam tylko Lidla, Biedrone i Intermarche. Omijają nas takie ciekawsze promocje z dużych sklepów. Mamy Tesco w miejscowości obok ale i tak jest tam o połowę mniej promocji niż w tych Tesco np. w Krk. Ale tez sama znalazłam firmówki w loompkach np. spiochy NEXTA za 9 pln - takie szare z pieskiem - Zosia ma je na sobie nawet w naszej galerii
W ogóle to chciałam Wam jeszcze raz podziękować za odzew i pomoc. "Niech Wam Bóg w dzieciach wynagrodzi"... w miarę potrzeb oczywiście.
W ogóle to chciałam Wam jeszcze raz podziękować za odzew i pomoc. "Niech Wam Bóg w dzieciach wynagrodzi"... w miarę potrzeb oczywiście.
Ja też mam dużo rzeczy z NEXTA, mam fajną sukieneczkę jansową za 7 zł, będzie dobra na wiosnę, a na metce 12 miesięcy u mnie w mieście jest jeden lumpek gdzie baby i chłopy się biją o ubrania raz poszłam tam z siostrą i kopara mi opadła, szok, wolałam się nie narazić na uszczerbek na zdrowiu i sobie darowałam zakupy bo tam dużo firmówek w dobrym stanie!!!!
Powiedzmy ze na jakosci Niekoniecznie ilosci
A na allegro ile cudeniek mozna znalesc za 1zl
Z tym ze ja niektore rzeczy next czy george uzywam z wyprzedzeniem (np teraz juz te co sa od 6msc) ale sa tez ciuszki co maja na metce 0-3msc a nadal sa za duze np kurtki i bluzy
Niuniunia20
Ja też latam teraz po sklepach z używaną odzieżą bo za 50zł mamy wielki worek ubrań tak prawdę mówiąc choć teraz się wstrzymałam z zakupami bo nie mamy totalnie kasy;/
Niedawno kupiłam małej w Auchan 2 bluzeczki Disneya i jedne śpiochy też Disneya za 12zł sztuka...
Anek kochanie ja bym też Ci chętnie wysłała pare ciuszków bo mam ich mnóstwo po siostrach ale są z plamami, nie wiem czy takie by Ci też odpowiadały? Bez plam mam tylko 3 pary bodów które mam na tzw wyjścia do lekarza... muszę pokupowac bez plam ciuszki jak wrócą do nas normalne chwile
Nimfii teraz w carrefourze i wszędzie najmniejsza stawka to 9,99 zł za body itp. Ja mam sklep PEPCO w którym są tanie ciuszki i nawet ładne ale ostatnio kupiłam 1 parę bodów tam za 5,99 i okazały się szmatkami totalnymi do podłogi...
Niedawno kupiłam małej w Auchan 2 bluzeczki Disneya i jedne śpiochy też Disneya za 12zł sztuka...
Anek kochanie ja bym też Ci chętnie wysłała pare ciuszków bo mam ich mnóstwo po siostrach ale są z plamami, nie wiem czy takie by Ci też odpowiadały? Bez plam mam tylko 3 pary bodów które mam na tzw wyjścia do lekarza... muszę pokupowac bez plam ciuszki jak wrócą do nas normalne chwile
Nimfii teraz w carrefourze i wszędzie najmniejsza stawka to 9,99 zł za body itp. Ja mam sklep PEPCO w którym są tanie ciuszki i nawet ładne ale ostatnio kupiłam 1 parę bodów tam za 5,99 i okazały się szmatkami totalnymi do podłogi...
A ja w Smyku ostatnio wygrzebałam po 50% obniżce 3 bluzeczki rozm. 80 i dwa bodziaki z długim rękawem i wszystko po 10 zł/szt. i naprawdę bardzo dobra bawełna, no i po praniu nie zmienił się rozmiar! Z sieciówek to jeszcze w Realu są fajne ciuszki, albo w Tesco hipermarketach z Cherokee i F&F, u mnie nie ma takiego dużego tesco najbliżej w Wa-wie może wiosną się z Lenką wybiorę na zakupki :-)
Margana
No ja też mam kilka bodziaków za 5 zł z Carrefoura i są fajne. Często tez coś kupuje w Pepco - fajne i niedrogie ciuszki, tylko nie ma co patrzeć na rozmiar, bo te metki chyba przyklejają przypadkowo
Czasem też polujemy na jakis wyprzedarze w Smyku, C&A i H&M. Najlepszą jakość z ciuszków, które mamy mają te z H&M - świetna bawełna i na długo starczą, bo są bardzo elastyczne
No i jak w Tesco jesteśmy to zawsze sie przejdziemy na dziecięce ciuszki, ale przegladamy tylko te przecenione.
Czasem też polujemy na jakis wyprzedarze w Smyku, C&A i H&M. Najlepszą jakość z ciuszków, które mamy mają te z H&M - świetna bawełna i na długo starczą, bo są bardzo elastyczne
No i jak w Tesco jesteśmy to zawsze sie przejdziemy na dziecięce ciuszki, ale przegladamy tylko te przecenione.
Niuniunia20
Margo jak będziesz się wybierała z Lenką do W-wy to zapraszam do mnie na kawkę Akurat będziesz miała po drodze
Margana ja tak samo często w pepco patrzę ciuszki ale faktycznie rozmiar to na oko trzeba brać bo ostatnio patrzyłam body, które wyglądały na 62 a metka 80 no trochę się pomylili... Tam fajne dodatki do domu są;D
Margana ja tak samo często w pepco patrzę ciuszki ale faktycznie rozmiar to na oko trzeba brać bo ostatnio patrzyłam body, które wyglądały na 62 a metka 80 no trochę się pomylili... Tam fajne dodatki do domu są;D
reklama
AnnaJ007
W C&A tez sá fajne i w miaré w przyzwoitej cenie ciuszki i jeszcze reservd(nie kazdy sklep ma dzial dzieciecy)
a w tesco w okolicach 1 czerwca(dzien dziecka) maja zawsze promocyjne ceny na ubranka dla dzieci.
a w tesco w okolicach 1 czerwca(dzien dziecka) maja zawsze promocyjne ceny na ubranka dla dzieci.