reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

I ja latam po lumpkach i naprawdę można fajne rzeczy znaleźć za niewielkie pieniądze a dzieci tak szybko wyrastają więc się nie opłaca..Martynka ma kilka nowych ubranek ale przewaga z ciucha:-)

reklama
ja mam możliwość przesłać 2-3 pajacyki na r.68, Anek podaj na pw adres :) o! i mam rajstopki na r.62-68, jeśli oczywiście też się przydadzą :) Przetrzepie szafkę młodego, na pewno znajdę jeszcze coś.

anek - my też właśnie nosimy 62/68, ja poluję na jakieś mega duże wyprzedaże i często udaje mi się super ciuskzi i tanio kupić, ale też używane na Allegro;)

kochanie ja mogę ci parę ciuszków wysłać szkoda,że wcześniej nie pisałaś , bo oddałam takie nówki... mogę ci przesłać z tym,że tylko za przesyłkę jak coś mi oddasz , bo u mnie krucho z kasą teraz każdy grosz się liczy, a za ciuszki nic nie musisz mi dawać, wiem jak jest teraz ciężko sama, popatrzę jeszcze i jak coś znajdę to ci wyśle :-)

Dziewczyny jesteście WIELKIE!:happy2: Nie chciałam, żeby mój post zabrzmiał jak jakieś wołanie o datki, jeśli takie odniosłyście wrażenie, to Was przepraszam. Wiem, że każda z nas ponosi koszta utrzymania dzieciaczków i dla każdej są one dużym obciążeniem finansowym.c Niektóre mamy nie trzymają ciuszków dla kogoś a odsprzedają je dalej np. na Allegro. Więc pomyślałam, że dobrym pomysłem będzie odkupienie jakiś ciuszków od ZAUFANYCH i ZAPRZYJAŹNIONYCH MAM z BB Forum. Tym bardziej, że zauważyłam, że moja Zośka nosi mniejszy rozmiar niż część z naszych forumowych bobików.

Lasencje jesteście KOOOOOFANE :* cmoki

trzeba sobie pomagać :-) też jestem w ciężkiej sytuacji finansowej wiem jak to jest, a ty też sama jesteś z Zosią i wyobrażam sobie,że nie jest łatwo, a jeśli mam ciuszki to nie ma problemu żebym wysłała :-) wiadomo też wszystkich nie wyśle he he, bo planuje drugie, ale i tak mam ich dużo więc tyle mi nie potrzeba, może kiedyś i ja będę potrzebować jakiejś pomocy kto wie ;-)

Jeśli chodzi o ciuszki i rozmiary kupiłam ostatnio w Auchan body z długim rękawem i nie były jakieś tam tanie bo 15 zł/szt w rozmiarze 86 z którego po praniu się zrobił 74 z ciasnymi rękawami :wściekła/y: a teraz poluje na używany leżaczek Baby Bjorn, bo ostatnio u koleżanki moja mała jak aniołek leżała :-) a nowy niestety kosztuje 550 zł, więc na pewno nie kupię :szok:

Ja też kupiłam te z Lidla, no fakt trochę duży dekolt się zrobił po praniu :-D ale co tam niech się dziewczyna uczy za młodu, że dekolty są oki :-)

reklama
Acha.... już widzę jak Lence pozwalasz cyce pokazywać - pewnie w golfach każemy naszym córom biegać...;-) jak już będą podlotkami.

Ostatnia edycja:
Do góry