reklama
I
inna_a
Gość
kochanie ja mogę ci parę ciuszków wysłać szkoda,że wcześniej nie pisałaś , bo oddałam takie nówki... mogę ci przesłać z tym,że tylko za przesyłkę jak coś mi oddasz , bo u mnie krucho z kasą teraz każdy grosz się liczy, a za ciuszki nic nie musisz mi dawać, wiem jak jest teraz ciężko sama, popatrzę jeszcze i jak coś znajdę to ci wyśle :-)
Anek82
Fanka BB :)
Dziewczyny jesteście WIELKIE! Nie chciałam, żeby mój post zabrzmiał jak jakieś wołanie o datki, jeśli takie odniosłyście wrażenie, to Was przepraszam. Wiem, że każda z nas ponosi koszta utrzymania dzieciaczków i dla każdej są one dużym obciążeniem finansowym.c Niektóre mamy nie trzymają ciuszków dla kogoś a odsprzedają je dalej np. na Allegro. Więc pomyślałam, że dobrym pomysłem będzie odkupienie jakiś ciuszków od ZAUFANYCH i ZAPRZYJAŹNIONYCH MAM z BB Forum. Tym bardziej, że zauważyłam, że moja Zośka nosi mniejszy rozmiar niż część z naszych forumowych bobików.
Lasencje jesteście KOOOOOFANE :* cmoki
Lasencje jesteście KOOOOOFANE :* cmoki
I
inna_a
Gość
trzeba sobie pomagać :-) też jestem w ciężkiej sytuacji finansowej wiem jak to jest, a ty też sama jesteś z Zosią i wyobrażam sobie,że nie jest łatwo, a jeśli mam ciuszki to nie ma problemu żebym wysłała :-) wiadomo też wszystkich nie wyśle he he, bo planuje drugie, ale i tak mam ich dużo więc tyle mi nie potrzeba, może kiedyś i ja będę potrzebować jakiejś pomocy kto wie ;-)
Jeśli chodzi o ciuszki i rozmiary kupiłam ostatnio w Auchan body z długim rękawem i nie były jakieś tam tanie bo 15 zł/szt w rozmiarze 86 z którego po praniu się zrobił 74 z ciasnymi rękawami a teraz poluje na używany leżaczek Baby Bjorn, bo ostatnio u koleżanki moja mała jak aniołek leżała :-) a nowy niestety kosztuje 550 zł, więc na pewno nie kupię
Anek82
Ja też kupiłam w Lidlu body z dł. rekawkiem 2szt za 17,90 i po praniu dekolt ma moja Zosieńka aż do cycysiów
reklama
Anek82
Acha.... już widzę jak Lence pozwalasz cyce pokazywać - pewnie w golfach każemy naszym córom biegać...;-) jak już będą podlotkami.
Ostatnia edycja: