reklama
AniaSm
Fanka BB :)
Fotoatrakcje - Wywoływanie zdjęć przez internet, albumy na zdjęcia, odbitki, na rocznicę ślubukubki fajny pomysł może też takie sprezentuję
a macie jakieś namiary na sprzedającego takie kubki
Superfoto.pl - fotoksiążka, odbitki, fotoksiążki, zdjęcia cyfrowe
na allegro też są
margo cieszę się że poddałam ci pomysł
onanana
mirelka na allegro jest dużo ofert na kubki. Niestety żadnego ze sprzedających nie sprawdzila więc nikogo Ci nie polecę, ale ja zamówię na allegro własnie
FOTO KUBEK ZE ZDJĘCIEM NA DZIEŃ BABCI DZIADKA (2022994955) - Aukcje internetowe Allegro
FOTO KUBEK ZE ZDJĘCIEM NA DZIEŃ BABCI DZIADKA (2022994955) - Aukcje internetowe Allegro
AniaSm
Justynko wywoływałam u nich zdjęcia i inne gadżety też robiłam i uważam że są ok ;-) ,można ich na allegro poszukać to powinni mieć taniej niż na stronie
reklama
Alfa
Zaangażowana w BB
Ja kalendarze robiłam na święta z groupnu, sobie tez co roku robię do kuchni, by mieć moje sztaby.
Dla dziadków w tym roku robię fotoksiazki, tez z groupnu, z kalendarzy jestem zadowolona, więc mam nadzieje ze książki tez bedą ok, firma: colorland.pl.
Dla dziadków w tym roku robię fotoksiazki, tez z groupnu, z kalendarzy jestem zadowolona, więc mam nadzieje ze książki tez bedą ok, firma: colorland.pl.