reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

reklama
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]Moja mała ma prawie wszystko po bracie, więc z prezentów od wszystkich dostaje ciuszki dziewczyńskie. Brat dał mi kaskę na urodzenie to jednak kupiłam zabawkę, karuzela podrozna, mam karuzelę przy łóżeczku ale dużo czasu spędzam w salonie z młodą gdzie mam łóżeczko turystyczne, a jak wadomo karuzela dobra rzecz, bo chociaż na chwile dziecko zajęte. Ma ona tez funkcje przypiecia do fotelika i na wózek, fajna rzecz:[/FONT]
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]http://allegro.onet.pl/karuzela-podrozna-tiny-love-super-gratisy-i1989302218.html[/FONT][FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]Na święta by pięknie wyglądała kupiłam jej sukieneczkę:[/FONT]
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]http://allegro.onet.pl/sliczny-komplet-i1968390049.htm[/FONT]
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]Jak urodził sie mój syn, kupiłam mu kocyk z wyhaftowaną metryczką jako prezent od starszej siostry, teraz tez taki prezent zrobiło rodzenstwo Milence, a żeby najstarsza nie była pokrzywdzona tez dostała ale już duży koc ze swoją metryczką, wybrałam różowo - ecri z motylkiem:[/FONT]
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]http://allegro.onet.pl/podwojny-kocyk-z-imieniem-haft-metryczka-imie-ando-i1994913997.html

Dobrze ze jest ten internet i Allegro, przynajmniej człowiek może prezenty kupić, czesto robię to w nocy gdy noszę młodą :)[/FONT]

Ja kupiłam Zosi buciki/skarpetki z reniferkami na czubkach i pozytywkę. Niestety używana bo z kasą krucho jak się samej mała i siebie utrzymuje...
USYPIACZ + GRATIS AKUMULATORKI (1995599567) - Aukcje internetowe Allegro

Zosia dostanie jeszcze 6 sukieneczek... też używane, ale mam nadzieję, że w dobrym stanie i córcia na pewno będzie w nich pięknie wyglądać. Cenę wylicytowałam zabójczą:)
FANTASTYCZNY ZESTAW 6 SUKIENECZEK DLA DZIEWCZYNKI (1990255134) - Aukcje internetowe Allegro

agalodz fajnie, ze natchnęłam uważam ze to super pamiątka.
ananana tez myślałam o tej książeczce
anek82 jestem zdania ze nawet jak mamy kasę, to po co przeplacac, ja kupiłam sukienkę na chrzciny za 12 zł i jestem z tego bardzo dumna, ktoś za nią pewnie zapłacił ze 100 zł, a stan idealny, do tego akcesoria

Okazje , przyjęcia (Chrzest ) (1971776230) - Aukcje internetowe Allegro

Jesteś moja idolką z tymi sukieneczkami, to jest coś ta cena :)

justynaz bardzo fajny komplecik, ja tez myślałam o spodenkach, kupiłam jednak sukienkę chyba jakaś intuicja, bo teraz Milenka nosi ta szynę na biodra i przynajmniej jej to zakryje.

reklama
anek zakupy za dobra cene ;-) jak ja lubie allegro wlasnie z tego wzgledu - tylko koszty wysylki powalaja nieraz :(

Ja na Chrzciny zaloze Kubie jakies biale spodenki albo ogrodniczki i kaftanik. Mam sporo takich ubran jeszcze po macku, a nie bede szalec z garniturami, bo to nie ma sensu wg mnie. Spory wydatek a zalozy sie raz. Wole cos praktycznego co mi sie jeszcze kiedys przyda.

Do góry