reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Moja Milenka dostała podrozna karuzelę i powiem Wam ze jestem nią zachwycona,jak już ja zamówiłam, stwierdziłam, ze chyba przeginam z zabawkami, ale nie żałuje, szczegolnie teraz jak nie jestem w domu i ciagle sie przemieszczam z mloda. Z reszta jak ńie choruje, tez raczej w domu nie siedze. Jest rewelacyjna do samochodu a i do deski do prasowania pasuje :) mama moja wszędzie ja przyczepia. Uważam ze jest lepsza nawet od takiej na stałe do lozeczka, bo jest mniejsza i dziecko ogarnia całe.

http://allegro.pl/karuzela-podrozna-tiny-love-super-gratisy-i1989302218.html

reklama
jaki rozmiar czapki noszą wasze maluszki :happy2:

a czy czapeczki wiązane pod szyją są wygodne czy lepiej się sprawdzają z wiązaniem my mamy teraz z wiązaną a chciałabym kupić bez wiązania :confused:

Alfa bardzo ładna karuzela :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny niedługo dzień Babci i Dziadka. Pewnie większość Waszych mam (moja na pewno) zasłużyła na jakiś fajny prezent od wnuczki??? Ja wymyśliłam że każdy dziadek i babcia dostaną kubek ze zdjęciem Mai a a mojej mamie za pomoc kupimy coś jeszcze.

Onanana ja znowu myślałam o kalendarzach ze zdjęciami małej bo są takie fajne na allegro. Ale my musimy zrobić w tym roku 4 prezenty tzn mojej babci od nas (i dla prababci Wikusi), dla mojej mamy (+coś lepszego za pomoc bo do tej pory mi ciągle chodzi i pomaga ale to ze względu na moje chore palce), dla mojej teściowej i teścia ale im to albo czekoladki zawieziemy albo jakieś zdjęcie w ramce ładnej. Bo do nich i tak nie będziemy jechać bo to za daleko żeby z małą 100km jechać dziadowym samochodem bo strach żeby się nie rozwalił po drodze.

onanana w tamtym roku robiłam zdjęcie na płótnie w rosmanie kosztowały ok 50zł ale wyszły super , w tym roku myślę zrobić podobne tylko z dwójką maluchów ,albo kalendarze + kubki :tak:, robiłam też magnesy na lodówkę ;-)

reklama
alfa widzę, że mamy ten sam problem z wibracjami :tak: ja też staram się Lenkę odzwyczajać od wibracji i melodii od 2 dni wózek idzie w ruch, tylko ja moją małą w gondoli bujam :-) jest ciężko, ale pewnie się szybko przestawi.
aniasm podchwycę twój pomysł i zrobię mojej mamie fajny prezent od wnusi :-)

ja dla mojej małej kupiłam w smyku czapkę nr 42, trochę się w niej mała główka chowa, ale jakoś dajemy radę :-)

Do góry