reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Moja córka co już nie wierzy w Mikołaja w święta (tego 6 grudnia jeszcze uznaje choć z przymrużeniem oka)dostała swoje ulubione PetShopy, a Kornelek grzechotke od nas. Na Święta na właściwego Mikołaja Mały dostanie Klucze Fisher Price, a Antosia oczywiście szpital dla PetShopów, książkę oraz puzzle 3D 550 elementów(uwielbia układać puzzle). Na razie małemu więcej nie kupujemy bo ma wszystko a ubranka to już reklamówkę odłożyłam za małych.Zresztą od znajomych co nas ostatnio odwiedzają dostaje tyle ubranek, że nie wiem czy zdążę go we wszystkie ubrać.Chrzestny jak mu kupił strój to aż się zdziwiłam (spodnie bluzeczka kamizelka)na wiosnę jak znalazł.:-D

reklama
Muszę się pochwalić, tym co mój tata zrobił dla Franka. Tata to złota rączka i w tajemnicy przed wszystkimi zrobił małemu taką super kołysko- huśtawkę:-) Jak wróciliśmy ze szpitala to na drugi dzień mieliśmy takie cudo:-)
P1080413.jpg

Cocca super masz tatę, a kołysko - huśtawka jest przepiękna!!! Cieszy taki prezent jeszcze bardziej bo widać ile tato w to serducha włożył :)

Cocca kołyska naprawdę od serca!! Piękna!!! No i gratuluję Franusiowi Dziadziusia!!!!

My dziś kupiliśmy termometr, bo kilka razy miałam podejrzenia że Maja ma podwyższoną temp. i musiałam zwykłym elektronicznym mierzyć a to strasznie niewygodne. I jeszcze piłkę i kostkę pluszową z dzwoneczkiem w środku (to w ramach rekompensaty za cierpienia na szczepieniu!!):szok:

Cocca kołyska super;)

My dostałyśmy dziś od moich sióstr leżaczek FISHER PRICE RÓŻOWY LEŻACZEK BUJACZEK 3w1 +GRATIS (1960017815) - Aukcje internetowe Allegro bardzo się z tego prezentu cieszę bo nie mam wózka jeszcze i chociaż leżaczek będzie teraz dobry, Zresztą chciałam kupić małej leżaczek ale narazie zakupy u mnie to bardzo odwlekły temat...
A na Gwiazdkę myślę o takiej macie *PIĘKNE MATY EDUKACYJNE BABY MIX- 17 WZORÓW (1955081520) - Aukcje internetowe Allegro ale jeszcze nie wiem który wzór. Może nie jest jakaś droga ale to nie chodzi o cenę tylko o to by mała miała czym się bawić;)

reklama
Moja córka co już nie wierzy w Mikołaja w święta (tego 6 grudnia jeszcze uznaje choć z przymrużeniem oka)dostała swoje ulubione PetShopy, a Kornelek grzechotke od nas. Na Święta na właściwego Mikołaja Mały dostanie Klucze Fisher Price, a Antosia oczywiście szpital dla PetShopów, książkę oraz puzzle 3D 550 elementów(uwielbia układać puzzle). Na razie małemu więcej nie kupujemy bo ma wszystko a ubranka to już reklamówkę odłożyłam za małych.Zresztą od znajomych co nas ostatnio odwiedzają dostaje tyle ubranek, że nie wiem czy zdążę go we wszystkie ubrać.Chrzestny jak mu kupił strój to aż się zdziwiłam (spodnie bluzeczka kamizelka)na wiosnę jak znalazł.:-D

Mój Matuszek klucze dostał na mikołaja i karuzelkę :-D

Muszę się pochwalić, tym co mój tata zrobił dla Franka. Tata to złota rączka i w tajemnicy przed wszystkimi zrobił małemu taką super kołysko- huśtawkę:-) Jak wróciliśmy ze szpitala to na drugi dzień mieliśmy takie cudo:-)
Zobacz załącznik 414406

Fantastyczna kołyska. Boska.

Do góry