reklama
Margana
Fanka BB :)
Sara_R ja kupiłam ten: TERMOMETR DO CZOŁA UCHA 4w1 BabyOno lektor PL !!! (1858547326) - Aukcje internetowe Allegro Słyszałam dobre opinie na jego temat, cena mi odpowiadała, ale sama nie moge sie jeszcze wypowiedzieć na jego temat.
I mam jeszcze dla porównania zwykły termometr.
I mam jeszcze dla porównania zwykły termometr.
Ja chcę kupić Braun do ucha, ale on dla noworodka się raczej nie nadaje, tylko dla troszkę starszego niemowlaka, więc na razie w razie czego będę używać mojego Microlife'a z miękką końcówką, specjalnego do NPR, on ma czułość do dwóch zer po przecinku.
AnnaJ007
Mirelka1 fajne koło)) czy się sprawdzi to Ci nie powiem, wszystko zależy od dziecka(czy będzie chętnie leżało) i trochę od tego żeby je przyzwyczaić...
Co do termometru to ja kupiłam taki: Termometry - THERMOFLASH LX-26 bezkontaktowy termometr elektroniczny - Visiomed , nie jest on niestety tani ale wiem że b.dobry bo testowałam go w szpitalu, na "wypadek" mam jeszcze taki ALBERT Polska Geratherm&temat=0000000000197 jakby trzeba było mierzyć temp. w pupce. Bo muszę przyznać że wcześniej nie miałam żadnego termometru w domu!!!
Co do termometru to ja kupiłam taki: Termometry - THERMOFLASH LX-26 bezkontaktowy termometr elektroniczny - Visiomed , nie jest on niestety tani ale wiem że b.dobry bo testowałam go w szpitalu, na "wypadek" mam jeszcze taki ALBERT Polska Geratherm&temat=0000000000197 jakby trzeba było mierzyć temp. w pupce. Bo muszę przyznać że wcześniej nie miałam żadnego termometru w domu!!!
AnnaJ007
Kupiłam jeszcze leżaczek taki: Leżaczek dla dziecka Sdraietta Melodia Peg Perego : Wózki Szlafroki Łóżeczka Trafiła mi się świetna okazja 40 euro, więc wziełam)))
Nie wiem czy to nie będzie za dużo ale planuje kupić matę edukacyjną: fisher price dżungle albo tiny love tropikalną wyspę.
Nie wiem czy to nie będzie za dużo ale planuje kupić matę edukacyjną: fisher price dżungle albo tiny love tropikalną wyspę.
Ja kupilam Braun, slyszalam bardzo dobre opinie o nim, sama jeszcze nie sprawdzilam
Termometr douszny Braun TermoScan IRT-4520 - Stom Dental - Hurtownia stomatologiczna
Termometr douszny Braun TermoScan IRT-4520 - Stom Dental - Hurtownia stomatologiczna
Anek82
Ja kupię ten MESCOMP Termometr elektroniczny AC322 (1835882591) - Aukcje internetowe Allegro tak zadecydowałąm po przeszperaniu opinii na necie. Poza tym mam już taki: SMOCZEK Z TERMOMETREM dźwiękowy HIT!- termometr (1835258461) - Aukcje internetowe Allegro Takiego z miękką końcówką nie ku[owałam, bo nie wyobrażam sobie wkładać go małej do pupci
AniaSm
Sara ja mam taki TERMOMETR MICROLIFE NC100 BEZDOTYKOWY NC 100 TANIO (1860759802) - Aukcje internetowe Allegro i miałam już okazję z niego korzystać na Kubie i sprawdza się całkiem nieźle ,póki co jestem zadowolona , mam też taki w smoczku jak Anek pokazała ale niestety udało mi się tylko raz temperature nim zmierzyć a potem Kuba już go wypluwał
reklama
AniaSm
cocca z linka otwiera się główna strona allegro ;-) ,ale jeśli chodzi o sterylizator mikrofalowy to ja miałam taki co się go na 5 minut włączało w mikrofali na mocy chyba 750W