hej, moją przygodę opisałam w odpowiednim wątku, więc tutaj tylko nadmienię, że w sobotę został dokonany wielki "napad" na hurtownie i cała wyprawka dla mnie i niezbędne gadżety dla młodego zostały dokupione.
Laktator ręczny Avent + butelki+ pojemnik na pokarm + smoczek uspokajający+ maść na brodawki+ osłonki na sutki + wkładki laktacyjne
koszula nocna do karmienia z "kieszeniami"
stanik do karmienia
wkłądki laktacyjne
herbatka laktacyjna
Sudocrem
Olian do kąpieli
pampersy 2-5kg duża paka
chusteczki nawilżane bambino
gaziki Leko
akcesoria do paznokci
szczotka z grzebykiem
rożek usztywniany
czapeczki po kąpieli dla wcześniaka
majtki siatkowe
płatki higieniczne
itd itp.... łącznie przeszło 500 zł poszło.
W poniedziałek dostałam takie łóżeczko:
ARTI
z przewijakiem, moskitierą....
Obecnie brakuje nam już tylko materacyka, przewijaka sztywnego, pościeli i podkładów ceratowych na materac. W poniedziałek ( o ile w piątek nie wrócę do szpitala...) Mam zamiar dokonać zamówienia. Ogólnie, jestem już w 100% gotowa na pojawienie się małego. Torba dla mnie i dla niego spakowana. Teraz tylko odkładanie w czasie nieuniknionego- cięcia...
Laktator ręczny Avent + butelki+ pojemnik na pokarm + smoczek uspokajający+ maść na brodawki+ osłonki na sutki + wkładki laktacyjne
koszula nocna do karmienia z "kieszeniami"
stanik do karmienia
wkłądki laktacyjne
herbatka laktacyjna
Sudocrem
Olian do kąpieli
pampersy 2-5kg duża paka
chusteczki nawilżane bambino
gaziki Leko
akcesoria do paznokci
szczotka z grzebykiem
rożek usztywniany
czapeczki po kąpieli dla wcześniaka
majtki siatkowe
płatki higieniczne
itd itp.... łącznie przeszło 500 zł poszło.
W poniedziałek dostałam takie łóżeczko:
ARTI
z przewijakiem, moskitierą....
Obecnie brakuje nam już tylko materacyka, przewijaka sztywnego, pościeli i podkładów ceratowych na materac. W poniedziałek ( o ile w piątek nie wrócę do szpitala...) Mam zamiar dokonać zamówienia. Ogólnie, jestem już w 100% gotowa na pojawienie się małego. Torba dla mnie i dla niego spakowana. Teraz tylko odkładanie w czasie nieuniknionego- cięcia...