reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

A nam teściowie przywieźli wczoraj w prezencie od babci mojego A. caaaaaaałą masę ciuchów. Co z tego, że wszystko już mieliśmy skompletowane w tym momencie i nie chcieliśmy kupować nic nowego. Kupiła nam 2x więcej niż posiadaliśmy do tej pory :szok: Plus cztery kombinezoniki, cztery pary bucików, skarpetki, koszuleczki, body, śpioszki itd. Dosłownie wszystko co potrzebne jest aż do lata.
Czyli problem prania sam się rozwiązał... prać wcale nie będzie trzeba przez pierwsze 3 miesiące :-D Najlepsze jest to, że nie mamy gdzie tego trzymać, bo mamy malutką garderobę i w życiu nam się nie zmieszczą te wszystkie rzeczy ;)))
No, jak mały wyrośnie z tego, to otworzę komis i sprzedam wszystko. Na takiej ilości ciuchów zarobię majątek :-D

reklama
ponko pewnie we wszystko nie ubierzesz, ale gest miły, albo na następne dzieciątku Ci się przyda, albo tak jak mówisz pranie raz na 3 miesiące:-D

Ja własnie dostałam kombinezon KOMBINEZON POLAROWY 4 PORY ROKU ROZM 62 KOLORY (1833865470) - Aukcje internetowe Allegro wiem, że któraś też miała w planach go kupić, jest super, tylko wydaje mi się, że rozmiar jest troszkę mniejszy niż 62.
Ponko super prezent! U mnie nie dostalismy nic od rodziny mojego M. co prawda mamy wszystko i sami dajemy radę, ale trochę głupio, bo od mojej strony zostaliśmy "zawaleni" prezentami:-)

Ja własnie dostałam kombinezon KOMBINEZON POLAROWY 4 PORY ROKU ROZM 62 KOLORY (1833865470) - Aukcje internetowe Allegro wiem, że któraś też miała w planach go kupić, jest super, tylko wydaje mi się, że rozmiar jest troszkę mniejszy niż 62.
Ponko super prezent! U mnie nie dostalismy nic od rodziny mojego M. co prawda mamy wszystko i sami dajemy radę, ale trochę głupio, bo od mojej strony zostaliśmy "zawaleni" prezentami:-)

Jaki kolor wybrałaś ? Śliczny kombinezonik!

Właśnie wróciłam z Biedronki, dokupiłam opakowanie pieluszek Dada, będę testować jak się Huggies skończy :)

Cocca to ja miałam w planach ten kombinezonik i tez go zamówiłam:-) To super, ze Ci się podoba, ja właśnie czekam na przesyłkę. A jaki kolorek wybrałaś?

Margana kremowy, moja mama kazała go zamówić, bo jej się spodobał :-) jest super wykonany, choć myślałam, że będzie trochę cieplejszy, ale przecież pod spód pójdzie kaftanik i śpiochy.

Heh, my to planowaliśmy jedynaka, więc pewnie na drugie to nie będzie, ale w sumie, kto wie? Pewnie komuś te ciuchy oddamy, jak będą jacyś znajomi którym się maluszek pojawi na świecie :) Myśmy byli pierwsi to możliwe, że niedługo i inni będą się spodziewać :-D

reklama
Do góry