reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

reklama
Angun właśnie też nad tym myślałam przecież ten Linomag z cynkiem przy dłuższym stosowaniu też wysuszy skórę a widzę że ty znalazłaś jeszcze inny krem oj tyle tego że już sama nie wiem co kupić, Sudocrem też już mam moja siostra używała go przy każdej zmianie pieluszki i bardzo sobie chwaliła nie wiem czy też nie będę tylko używać tego Sudecremu.:tak:

No właśnie ja mam w domu sudokrem i kupię tylko krem bepanthen do szpitala na sutki moje i pupcię małej :-D a potem zobaczę jak będzie

A sudocremu się używa na codzień czy na podrażnioną pupkę?? Ja mam sudocrem i bepanthen, chyba mi wystarczy na początek?? Poza tym mam puder z nivea. Moja bratowa uzywała da dwójki dzieciaków nivea i bardzo chwliła, koleżanka która teraz urodziła też i też chwali. Więc mam kilka kosmetyków z Nivea...

A sudocremu się używa na codzień czy na podrażnioną pupkę?? Ja mam sudocrem i bepanthen, chyba mi wystarczy na początek?? Poza tym mam puder z nivea. Moja bratowa uzywała da dwójki dzieciaków nivea i bardzo chwliła, koleżanka która teraz urodziła też i też chwali. Więc mam kilka kosmetyków z Nivea...

Różnie z tym bywa, jedni używają sudokremu regularnie, inni tylko na podrażnienia. Sama zobaczysz, co dla was będzie odpowiednie. Z kosmetyków Nivea, też powinnaś być zadowolona. Myślę, że im mniej tym lepiej, wszystko w granicach rozsądku a będzie dobrze.

mirelka ja dla Macka caly czas uzywalam Linomag maść bez cynku. Cynk ma dodakowa wlasciwosc taka ze izoluje pupe.

Jednak tym razem decyduje sie na Alantan Plus, bo ma w sobie te skladniki na ktorych mi zalezy :tak: Dobrze chroni i leczy juz powstale podrażnienia pupy, a takze przynosi ulge na popekane brodawki.
Kupie tez Sudocrem i bede uzywala na zmiane na pupe noworodka.

reklama
Dziewczyny a kupowałyście już czapkę i szalik na zimę? Nigdzie nie mogę dostać małych rozmiarów (mało gdziekolwiek bywam), może pomożecie :-)

Do góry