reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Dziewczynki ,a jak bobik spi w spiworku to juz bez kolderki?

A co myslicie o pieluszkach Huggies z wycieciem na pempek na sam poczatek?

reklama
mam kilka śpiworków bo dostałam po bratanicy mojego D i pewnie będe chciała ich używać ,jak będzie zimniej to na śpiworek można położyć jeszcze kocyk i na pewno będzie ok ;)
winki moim zdaniem to taki bajer z tym wycięciem , ja Kubie po prostu powijałam odrobinkę pampersa i było ok ;)

Winki wydaje mi się,ze śpiworek i kołderka to za duzo.Dziecko jest jeszcze przecież ubrane w pajaca z długimi rękawkami i gaciami,a pod spodem ma jeszcze body.Ja bym sie przynajmniej ugotowała,a dzidziuś ma mieć tylko o jedną warstwę więcej niż my.Sama śpię w koszulce na ramiączkach.

Margana dokonałam przed chwilą zakupu łóżeczka!!!!Jeszcze raz dzięki za podpowiedz!!
Hagisy są wg mnie bleee nie ma to jak Pampersy podobno jeszcze dobre są te z Rossmana i z Biedronki a tańsze cenowo.Na pewno je potem wypróbuję, ale najlepiej tak w ogóle sprawdzić wszystkie samemu bo każde dziecko inaczej może reagować nawet na pieluszki.

Bryszka mam taki sam kombinezonik kupiłam go w lumpiku za 6 zł!!!!jest super!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
A ja się jedank dzisiaj skusiłam na huggiesy te newborn pure.Wprawdzie z tych większych nie byłam zadowolona przy Maćku,ale te są jakies nowe i moze bardziej miękkie,zaraz odpakuje i sprawdzę.A w sumie i tak jest ich tylko 27 szt za 17 zł,więc dużej straty nie będzie jakby co.A specjalnie chciałam taką małą paczkę do szpitala rozm 1,a na potem ma dwie paki Pampersów rozm 2.

Do góry