oj mi tez sporo brakuje, zero kosmetyków dla maleństwa, kombinezonu (choć ostatnio widziałm fajny w sklepie ale mieli duże rozmiary, mają coś jeszcze dostać), czapek po kąpieli, niedrapek, czapki na zimę, i nic nie mam dla siebie do szpitala, jedyne co mam z głowy to koszule, a gdzie jeszcze termometr i wiele innych rzeczy
reklama
Gola - gdzie kupiłaś śpiworek? Chętnie bym sobie taki sprawiła. Jest bawełniany czy welurowy?
Ubranka cudne, sandałki rozbroiły mnie - rewelacja
Jesteś prawie gotowa na powitanie Poli
Ja też mam rogala dla kobiet ciężarnych, więc, sprawa dla mnie jest rozwiązana.
Tak jak piszą dziewczyny, wyjdzie w praniu jak Ci lepiej będzie.
Bryszka, mirelka - bardzo fajne kombinezony.
Dziewczyny, mam pytanie, czy któraś z was kupowała ubranka z firmy "koala"? Jeśli tak to jakie są.
I jeszcze jedno...te z mam, które zdecydowały się na śpiworek do spania, kupujecie bawełniany czy welurowy? Bo nie wiem czy maluszek w bawełnianym nie będzie marzł.
Kupiłam dziś pościel i 1 rożek, myślę, że starczy:
Ubranka cudne, sandałki rozbroiły mnie - rewelacja
Jesteś prawie gotowa na powitanie Poli
Mam jeszcze do Was pytanie, czy kupujecie poduszkę do karmienia?Wydaje mi się, ze jest to zbędny wydatek bo można dziecko nakarmić na obojętnie jakiej poduszce. No ale nie wiem? Może się mylę, dlatego Was pytam o zdanie?
Ja też mam rogala dla kobiet ciężarnych, więc, sprawa dla mnie jest rozwiązana.
Tak jak piszą dziewczyny, wyjdzie w praniu jak Ci lepiej będzie.
Bryszka, mirelka - bardzo fajne kombinezony.
Dziewczyny, mam pytanie, czy któraś z was kupowała ubranka z firmy "koala"? Jeśli tak to jakie są.
I jeszcze jedno...te z mam, które zdecydowały się na śpiworek do spania, kupujecie bawełniany czy welurowy? Bo nie wiem czy maluszek w bawełnianym nie będzie marzł.
Kupiłam dziś pościel i 1 rożek, myślę, że starczy:
Agutku bardzo ładna pościel, mogę zapytać gdzie ją kupiłaś? Niestety nie kupowałam nic z firmy Koala.
Śpiworki mam 2 1 welurowy i 1 bawełniany :-)
Już podaję linka....wyszło z moich poszukiwań, że mają najtaniej pościel z drewexu
MAŁPKA - DREWEX Pościel 3-elem. TRZY KACZUSZKI K3
agutek sliczna posciel.
Mi jeszcze duuuzo rzeczy brakuje.
A kombinezonik kupilam bezowy na allegro, jest naprawde fajny 62 DISNEY kombinezon JESIEŃ-ZIMA _PUCHATEK _ 0-3M (1794819045) - Aukcje internetowe Allegro
Mi jeszcze duuuzo rzeczy brakuje.
A kombinezonik kupilam bezowy na allegro, jest naprawde fajny 62 DISNEY kombinezon JESIEŃ-ZIMA _PUCHATEK _ 0-3M (1794819045) - Aukcje internetowe Allegro
Gola84
Fanka BB :)
agutek pościel prześliczna, też ją oglądałam i zwróciłam uwagę. Śpiworek kupiłam w Smyku jest jakby bawełniany - tzn tak ocieplany jak kombinezonik albo kurtka i taki coś materiał - kosztował 35 zł wcześniej 69,99. Mają też inne np śliczny welurkowy żółto - biały z Kubusiem (zapinany od dołu na kryty zameczek i u góry jak śpioszki - cudny!), ale nie przeceniony kosztował chyba 60 zł albo 70, wczoraj chyba mięli dostawę tych śpiworków - bo kobietka przy mnie wyjmowała i układała. Kupowałam w Smyku w Plejadzie w Sosnowcu.
angie świetny kombinezonik!!
angie świetny kombinezonik!!
Mirelka,Angie śliczne kombinezony.
Agutek pościel jest boska normalnie.
Ja śpiworek co prawda mam po starszaku,taki jak Gola bawełniany ocieplany,ale szczerze wam powiem,ze użyłam go raz.Myślę,ze można z tym zakupem poczekac i zobaczyć czy dziecko faktycznie będzie go potrzebowało.Mój Maciuś spał tak spokojnie,ze wcale się nie rozkrywał i nie było sensu wkładania go w śpiworek.Druga sprawa,ze ja miałam taki na górze jak śpioszki więz i tak dziecko rączki miało na wierzchu i wydawało mi się ,ze marznie,wolałam nakryć go kołderką.A znów śpiworek i kołderka to stanowczo za ciepło by było.
Agutek pościel jest boska normalnie.
Ja śpiworek co prawda mam po starszaku,taki jak Gola bawełniany ocieplany,ale szczerze wam powiem,ze użyłam go raz.Myślę,ze można z tym zakupem poczekac i zobaczyć czy dziecko faktycznie będzie go potrzebowało.Mój Maciuś spał tak spokojnie,ze wcale się nie rozkrywał i nie było sensu wkładania go w śpiworek.Druga sprawa,ze ja miałam taki na górze jak śpioszki więz i tak dziecko rączki miało na wierzchu i wydawało mi się ,ze marznie,wolałam nakryć go kołderką.A znów śpiworek i kołderka to stanowczo za ciepło by było.
Ja lubię śpiworki, są wygodne Nie tylko jeśli chodzi o pewność, że dziecko nie zmarznie, także są bezpieczniejsze dla takiego maluszka, niż kołderka.
Mam jeden bawełniany z ociepleniem i jeden z dzianiny wełnianej. Zdecydowanie wolę ten wełniany - jest mięciutki, elastyczny, nie krępuje ruchów dziecka i jest bardzo ciepły! I jak to wełna, oddycha, reguluje temperaturę ciała, dopasowując się do warunków otoczenia. Super
Mam jeden bawełniany z ociepleniem i jeden z dzianiny wełnianej. Zdecydowanie wolę ten wełniany - jest mięciutki, elastyczny, nie krępuje ruchów dziecka i jest bardzo ciepły! I jak to wełna, oddycha, reguluje temperaturę ciała, dopasowując się do warunków otoczenia. Super
reklama
Ja też byłam zadowolona ze śpiworka przy pierwszym synu, ale Szymuś jest "wiosenny", z marca, więc bawełniany wystarczył, a na jesień przeszliśmy już na pościel....a teraz zima przed nami. Chyba też kupię jeden bawełniany i jeden welurowy cieplejszy.
Dzięki dziewczyny za pomoc, jesteście nieocenione:-)
Dzięki dziewczyny za pomoc, jesteście nieocenione:-)