reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

reklama
mirelka mam nadzieję że się zrehabilituje ten sprzedawca i wyślę nasze zamówienia:szok: Ja jeszcze zamówiłam u niego kołderkę i podusię i rożek;-)
dzięki mamuśki za opinię o łóżeczku;-)

Zastanawiam się czy kupić butelkę 150 czy lepiej większą.
Taka mała się przydaje?
Wydaje mi się, że na krótko starcza i sama nie wiem czy jest sens.
Co o tym myslicie?

kasiek2511 ja kupiłam właśnie 150ml i 260ml..a widziałam kuzynka która karmi butlą maluszka swojego ma 100ml..więc myślę że moje się przydadzą kiedyś..:-)

Ja tez mam butelki 150 i 260ml, czy sie przydadza to sie okaze ale jezeli nie bede mogla karmic piersia to wydaje mi sie ze na poczatku wlasnie taka mniejsza sie przyda.

Ja wczoraj w koncu zaszalalam z zakupami :-)
Wydalam prawie 500 zl na ciuszki ze strony 62 cm - TuTuTu - ubranka dla dzieci i niemowląt, artykuły dziecięce, sklep internetowy
i kolejne 600 zl na 3 komplety poscieli, przescieradla, rozek, kocyki polarowe, reczniki do kapieli, poduszke i kolderke ze strony MAMO-TATO pościel dziecięca,dla niemowląt,niemowlęca,do łóżeczka,dla dziecka

Do tego dodatkowo jeszcze nianie, body z Kubusiem Puchatkiem i pierwsza sukienke dla mojej malutkiej
P8280329.jpgP8280330.jpgP8280333.jpg

Angie wow no faktycznie zaszalałaś:tak: Ja dla mojego starszaka też kupowałam od MamoTato i sobie chwalę.Słodka sukienusia ;-)
Kasiek mi sie bardzo taka mała butelka przydawała i na początku do herbatki i później do mleczka,zawsze to wygodniejsze skoro tego mleka masz np 90 ml. A jak już mleko szło w wiekszych ilościach to ta mała była na wodę do picia,albo herbatkę.
Onanana śliczne łóżeczko.

Myśmy znów wczoraj dostali dwie siaty ciuszków,przebrałam i jedną oddam,bo ta kumpela ma do obdzielenia jeszcze jedną ciężarówkę tylko z synkiem,więc wybrałam tylko te różowe,które jej się nie przydadzą,a i tak mam ju tego tyle ,ze ho ho ;-)

Ja też kupiłam butelki 150 i 260ml, tak na wszelki wypadek.

angie to gratuluję udanych zakupów! Ja juz je wszystkie mam za sobą, a cieszyłam się jak głupia z kazdej rzeczy;-)
Śliczna ta sukienusia!

reklama
angie80 - czekam z niecierpliwością na Twoją opinię odnośnie rzeczy z MamoTato, też planuję kupić tam podobny zestaw rzeczy jak Ty. Będę więc wdzięczna za opinię na temat sklepu i zakupów :)
Ubranka bardzo mi się podobają na stronie odnarodzin.pl - mają tam rzeczy z sofji, bardzo sobie chwaliłam ciuszki z tej firmy przy pierwszym synu.

Sukienusie cudne, wszystko śliczne, bodziaki słodziutkie

Do góry