Kochane moje ja dzisiaj kupiłam czapę i rękawiczki na zimę w H&M, tam zawsze wszystko jest wcześniej niż w innych sklepach(wiem bo tam pracuję )i trzeba rzeczy zimowe kupować w lato,bo potem już nic nie ma hehe... jest cieplutka i pod spodem ma polarek
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
reklama
kasiek spodziewam sie przesylki dopiero na koniec nastepnego tygodnia, bo jeszcze nie dostalam danych do wpłaty od sprzedawcy.
Z tego co pamietam przy Macku brodawki nie byly w az tak zlym stanie zeby oslonki byly przydatne.
Widze ze mozna dzieki nim karmic dziecko, a jesli ta opcja nie bedzie mi potrzebna to moze urzyje ich choc do oslony piersi w biustonoszu, bo i wtedy potrafia bolec ocierajac sie o material;-)
A jak nie to sprzedam
Z tego co pamietam przy Macku brodawki nie byly w az tak zlym stanie zeby oslonki byly przydatne.
Widze ze mozna dzieki nim karmic dziecko, a jesli ta opcja nie bedzie mi potrzebna to moze urzyje ich choc do oslony piersi w biustonoszu, bo i wtedy potrafia bolec ocierajac sie o material;-)
A jak nie to sprzedam
Margana
Fanka BB :)
onanana my będziemy używać na codzień łóżeczka turystycznego. Mamy to samo co kasiek:-) A materacyk kupiłam do tego taki:
Materac HILDING BABY 60x120 dla dziecka - w 48h! (1759010628) - Aukcje internetowe Allegro. Jest super.
nimfii ja też kupiłam ten kocyk, a nawet dwa:-) Są bardzo milutkie i śliczne.
Co do kosmetyków to kupiłam taki zestaw:
Oceanic Oillan Baby, szampon i płyn, 2 w 1, aksamitny, 150 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Oceanic Oillan Baby, krem, delikatny, przeciw odparzeniom, 75 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Do tego mały Sudocrem w razie problemów i Bepanthene do brodawek.
Co do proszku to chyba kupimy Dzidziusia, bo tańszy. Na razie rozgladamy sie po sklepach gdzie jest taniej;-)Jednak sporo bedzie tego schodzić.
Materac HILDING BABY 60x120 dla dziecka - w 48h! (1759010628) - Aukcje internetowe Allegro. Jest super.
nimfii ja też kupiłam ten kocyk, a nawet dwa:-) Są bardzo milutkie i śliczne.
Co do kosmetyków to kupiłam taki zestaw:
Oceanic Oillan Baby, szampon i płyn, 2 w 1, aksamitny, 150 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Oceanic Oillan Baby, krem, delikatny, przeciw odparzeniom, 75 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Do tego mały Sudocrem w razie problemów i Bepanthene do brodawek.
Co do proszku to chyba kupimy Dzidziusia, bo tańszy. Na razie rozgladamy sie po sklepach gdzie jest taniej;-)Jednak sporo bedzie tego schodzić.
Kochane moje ja dzisiaj kupiłam czapę i rękawiczki na zimę w H&M, tam zawsze wszystko jest wcześniej niż w innych sklepach(wiem bo tam pracuję )i trzeba rzeczy zimowe kupować w lato,bo potem już nic nie ma hehe... jest cieplutka i pod spodem ma polarek
Bardzo fajna czapeczka, szkoda tylko że nie ma szalika jak dla mnie.
onanana
kochane dziękuję za opinie nt. łóżeczek. ja jestem tak niezdecydowana że chyba drugiej takiej tu nie ma Wróciłam do pierwszej opcji tzn. my przenosimy z D. nasze łózko do pokoju malej (bo jej docelowy pokoik jest większy niż nasza przyszła sypialnia) i kupimy jej póki co łóżeczko i komodę, a jak już ze spaniem będzie ok to ją zostawimy w jej pokoju i wyniesiemy się z łóżkiem do sypialni. Wiec stanęło na normalnym łóżeczku Dziś poszalałam trochu na allegro i kupiłam materacyk, kołderkę z podusią, rożek, prześcieradła i jakieś tam jeszcze gadżety. ;-):-)
onanana
Margana dzięki;-)Materac wzięłam chyba taki jak większość z Was, choć wiem, że niektóre inne kupiły ; Materac gryka-pianka-kokos 60/120 od ADIBU ! (1772839995) - Aukcje internetowe Allegro . Mam nadzieję że będzie ok) I chyba to łóżeczko kupię: Białe Łóżeczko Dziecięce MAJA + SZUFLADA+ wyj sz (1766548365) - Aukcje internetowe Allegro .
onanana o widzę że strasznie dużo osób zamawia u tego sprzedawcy też u niego zamawiałam ten sam materac i ochraniacz na materac a najgorsze jest to że zamówiłam to 15.08 i nadal do mnie towar nie doszedł wczoraj napisałam wiadomość z zapytaniem kiedy przysyłka dotrze odpowiedz otrzymałam taka zawiła że nadal nie wiem kiedy będę to miała widać że sprzedawca się nie wyrabia coś kiepsko zorganizowany pierwszy raz tyle czekam na paczkę
reklama