reklama
Sam se będzie z nią chodził w tym body do ludzi..kimonko jeszcze przełknę
Mirelka cudeńka wynalazłaś, ja chwilowo na odwyku od szmat jestem, bo na łóżeczko z wyposażeniem zbieram )) Ale jak wpadnę na lumpy....oj już niedługo, to się będzie działo, chociaż właściwie na wiek 0-3 miesiąca to mi brakuje tylko kombinezoniku ciepłego i ciepłej czapuni
Mirelka cudeńka wynalazłaś, ja chwilowo na odwyku od szmat jestem, bo na łóżeczko z wyposażeniem zbieram )) Ale jak wpadnę na lumpy....oj już niedługo, to się będzie działo, chociaż właściwie na wiek 0-3 miesiąca to mi brakuje tylko kombinezoniku ciepłego i ciepłej czapuni
Nimfii widziałam, że zamowiłaś osłonki na piersi Baby Ono.Zadam może dziwne pytanie ale jak dobrać rozmiar takich osłonek.
Wiem, że są S,M,L ale nie mam pojęcia jaki rozmiar kupić.
Przyznam ze nie mialam tych oslonek przy Macku. Tym razem postanowilam zaryzykowac i zakupic bo te 10 zl to jeszcze niewielki wydatek. Wzielam M bo wydaje mi sie ze moga byc latwiejsze w uzyciu. Zobaczymy jak przyjdzie paczka to ci jeszcze napisze
Rozmiar biustu mam juz C/D, ale nie sugeruje sie tym.
Majuska1 ja tez już takich malutki ubranek nie kupuję, raczej większe ten szlafroczek to jest już na ponad roczne dziecko, sukieneczki też na lato przyszłego roku jak jest okazja to biorę
a kombinezon mam już jeden na 68 kupić muszę jeszcze na 62 no i ciepłą czapeczkę i szalik
właśnie dziewczyny spotkałyście już może takie czapeczki gdzieś w sklepie bo ja nigdzie nie mogę dostać
a kombinezon mam już jeden na 68 kupić muszę jeszcze na 62 no i ciepłą czapeczkę i szalik
właśnie dziewczyny spotkałyście już może takie czapeczki gdzieś w sklepie bo ja nigdzie nie mogę dostać
mirelka ja dawalam link do Allegro dawo dawo temu do fajnych czapeczek Niestety juz nieaktualne. A ten sprzedawca co podalam wczoraj linki ma tez czapeczki
CZAPECZKA włochata na jesień zimę 6 kol 0-6 mies (1787443816) - Aukcje internetowe Allegro
Przymierzalam sie kupic, ale na razie szkoda mi juz kasy na ciuszki.
On ma tez rozm 0-3msc.
W sklepie jeszcze ciezko o czapeczki zimowe. Moze we wrzesnu czy pazdzierniku juz sie pojawia.
CZAPECZKA włochata na jesień zimę 6 kol 0-6 mies (1787443816) - Aukcje internetowe Allegro
Przymierzalam sie kupic, ale na razie szkoda mi juz kasy na ciuszki.
On ma tez rozm 0-3msc.
W sklepie jeszcze ciezko o czapeczki zimowe. Moze we wrzesnu czy pazdzierniku juz sie pojawia.
reklama
kasiek2511
Fanka BB :)
Nimfi to koniecznie napisz jak juz dostaniesz te osłonki. Sama jestem ciekawa. Cena faktycznie fajna. Oglądałam ostatnio Medeli to 35 zł, na co szkoda mi kasy bo nie wiem nawet czy się przydadzą. Tak jak piszesz te co zamówiłaś są nawet tanie więc kasy tak nie szkoda w razie czego. Rozmiar biustu mam podobny do Twojego aleteż sie tym nie sugeruje.
Tak więc czekamy na Twoja przesyłkę i koniecznie napisz co i jak?
Oglądałam te czapeczki zimowe i bardzo fajnie wyglądają na tej aukcji. Szkoda mi tylko od tego sprzedawcy jedną rzecz zamawiać i płacić za koszt przesyłki. Dlatego czekam aż czapeczki zimowe będą już w sklepach. Mam nadzieję, że na początku października już się pojawią i wtedy coś wybiorę.
Tak więc czekamy na Twoja przesyłkę i koniecznie napisz co i jak?
Oglądałam te czapeczki zimowe i bardzo fajnie wyglądają na tej aukcji. Szkoda mi tylko od tego sprzedawcy jedną rzecz zamawiać i płacić za koszt przesyłki. Dlatego czekam aż czapeczki zimowe będą już w sklepach. Mam nadzieję, że na początku października już się pojawią i wtedy coś wybiorę.
Ostatnia edycja: