reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

reklama
Sam se będzie z nią chodził w tym body do ludzi:laugh2:..kimonko jeszcze przełknę:-D

Mirelka cudeńka wynalazłaś, ja chwilowo na odwyku od szmat jestem, bo na łóżeczko z wyposażeniem zbieram :))) Ale jak wpadnę na lumpy....oj już niedługo, to się będzie działo, chociaż właściwie na wiek 0-3 miesiąca to mi brakuje tylko kombinezoniku ciepłego i ciepłej czapuni :)

Nimfii widziałam, że zamowiłaś osłonki na piersi Baby Ono.Zadam może dziwne pytanie ale jak dobrać rozmiar takich osłonek.
Wiem, że są S,M,L ale nie mam pojęcia jaki rozmiar kupić.

Przyznam ze nie mialam tych oslonek przy Macku. Tym razem postanowilam zaryzykowac i zakupic bo te 10 zl to jeszcze niewielki wydatek. Wzielam M bo wydaje mi sie ze moga byc latwiejsze w uzyciu. Zobaczymy jak przyjdzie paczka to ci jeszcze napisze ;)
Rozmiar biustu mam juz C/D, ale nie sugeruje sie tym.

Majuska1 ja tez już takich malutki ubranek nie kupuję, raczej większe ten szlafroczek to jest już na ponad roczne dziecko, sukieneczki też na lato przyszłego roku jak jest okazja to biorę
a kombinezon mam już jeden na 68 kupić muszę jeszcze na 62 no i ciepłą czapeczkę i szalik

właśnie dziewczyny spotkałyście już może takie czapeczki gdzieś w sklepie bo ja nigdzie nie mogę dostać :szok:

reklama
Nimfi to koniecznie napisz jak juz dostaniesz te osłonki. Sama jestem ciekawa. Cena faktycznie fajna. Oglądałam ostatnio Medeli to 35 zł, na co szkoda mi kasy bo nie wiem nawet czy się przydadzą. Tak jak piszesz te co zamówiłaś są nawet tanie więc kasy tak nie szkoda w razie czego. Rozmiar biustu mam podobny do Twojego aleteż sie tym nie sugeruje.
Tak więc czekamy na Twoja przesyłkę i koniecznie napisz co i jak?

Oglądałam te czapeczki zimowe i bardzo fajnie wyglądają na tej aukcji. Szkoda mi tylko od tego sprzedawcy jedną rzecz zamawiać i płacić za koszt przesyłki. Dlatego czekam aż czapeczki zimowe będą już w sklepach. Mam nadzieję, że na początku października już się pojawią i wtedy coś wybiorę.

Ostatnia edycja:
Do góry