reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

reklama
Chcialam Wam podrzucic linki do sprzedawcy u ktorego zamowilam zdaje sie fajne rzecz w dobrej cenie ;)

Moze ktos tez skorzysta.

Śliczne PIELUCHO CERATKI polska flanela KOLOROWE (1763399848) - Aukcje internetowe Allegro

WIOSENNE buciki kapcie dla niemowląt 13 kol. (1768233492) - Aukcje internetowe Allegro

Puszysty Kocyk mikrofibra 76x102 BOBAS 7 kolorów (1771140169) - Aukcje internetowe Allegro

STANIK biustonosz CIĄŻOWY bezszwowy 6 kol NOWOŚĆ (1775224470) - Aukcje internetowe Allegro

OSŁONKI piersi brodawek 2szt Babyono rozm. M (1782130544) - Aukcje internetowe Allegro

BUTELKA AVENT 125 ml ze smoczkiem 125ml (1782756595) - Aukcje internetowe Allegro

Kapciuszki, staniki i kocyk najbardziej mi sie podobaja. Mam nadzieje ze sie nie zawiode.

Poza tymi rzeczami wzielam jeszcze nakladki na toalete do szpitala, pokrowiec na przewijak, podklady poporodowe Belli, skarpetki frotte, myjke.
Maja fajne kosmetyczne rzeczy.

Ostatnia edycja:
AniaSm, jest dużo miejsc w tym ebay gdzie można Sab simplex kupić, ale ja się boję kupić lek na aukcji.
ja je kupowałam ponad 3 lata temu więc trochę w tyle jestem ;-) i tak mi się przypomniało ,bo dla Kuby używałam już tutejszego specyfiku
Pochwalę się Wam dziewczynki co mi siostra sprezentowała....Zobacz załącznik 384666Zobacz załącznik 384667
super ciuszki , strasznie lubię spodnie na szelkach dla chłopaka :-)
Ja też się pochwalę. Tylko wkleję zdjęcia zapożyczoone z allegro;) Już nie mogę się doczekać widoku Zosi w tej sukienusi na Boże Narodzenie.
Zobacz załącznik 384670Zobacz załącznik 384671
śliczna ta kiecunia :tak: , a spodnie mam podobne tylko zamiast kwiatków mam nadruk z pieskiem ;-)
super zwłaszcza zdjęcie nr 3 :tak:

onanana ja używam turystycznego od prawie 2 lat ;-) i mam właśnie dokupiony materac do niego i jest z regulacją wysokości i sprawuje się świetnie :tak: , teraz dla niuni mam kupioną kołyskę Kołyska, przystawka, łóżeczko 3w1 FILIP NOWOŚĆ!!!! (1777549952) - Aukcje internetowe Allegro więc liczę że pierwsze 3 miesiące w niej pośpi a potem przejmie łóżeczko po Kubie a jemu kupimy coś "dorosłego"

Nimfii widziałam, że zamowiłaś osłonki na piersi Baby Ono.Zadam może dziwne pytanie ale jak dobrać rozmiar takich osłonek.
Wiem, że są S,M,L ale nie mam pojęcia jaki rozmiar kupić.

Ostatnia edycja:
kasiek2511 ale to chodzi o sutki..ja mam małe to wziełam S i tak są za duże:-D ale fajne są te osłonki takie mięciutkie i cieniutkie

Oilatum Soft Emulsja do kapieli o której pisałam to coś zupełnie innego niż Oceanic Oillan. Dwie różne firmy. Co do wieku w którym można stosować to oczywiście wszystko trzeba sprawdzać.

Aa to sorki,bo ja w tej gazetce wypatrzyłam właśnie promocję na Oillan i zgadzało mi się cenowo z tym co napisałaś,więc myślałam,że to o to chodzi.Oilatum jest tam droższa bo 47,99zł,więc to mnie zmyliło.Ale Oilatum można stosować dla neimowląt i ja akurat polecam,tez kupię.

reklama
Miałam szczytne plany zakupowe na ten miesiąc, ale niestety moje starsze pociechy dokumentnie ogołociły mnie z kasy i muszę to wszystko przełożyć.....tymczasem pokażę Wam co mój małżonek kupił naszej córci podczas wycieczki do San Francisko w chińskiej dzielnicy :

dscf7708.jpg
dscf7710g.jpg

Bardzo praktyczne zakupki, nieprawdaż??? A o to body Ninja to się prawie pokłócił z panią sprzedawczynią, która nie chciała mu go sprzedać upierając się, że to nie jest dla dziewczynki:-D:-D:-D Ech, Ci tatusiowie:rofl2:

Do góry