reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

reklama
agutek79 fajne ubranka cieplutkie na zimę..:)
Anek słodkie ubranka a dżinsy bajeranckie..:)

A to moje ostatnie zakupy dla Martynki..:)

DSCN2240.jpgDSCN2243.jpgDSCN2237.jpgDSCN2235.jpg

Ostatnia edycja:
Agutek Anek, Ankusch super ciuszki:tak:

Dziewczyny mam pytanko. Co myślicie o uzywaniu na codzień łóżeczka turystycznego?? Wymyśliłam, że malutka na początku będzie spać z nami w sypialni na takim właśnie łóżeczku. A potem jej urządzimy pokoik i tam będzie miała swoje łóżeczko do którego będę ją powoli przyzwyczajać (z opcją przerobienia na normalne łóżko). Tylko nie wiem czy to zdrowo w takim turystycznym spać??
http://allegro.pl/lozeczko-turyst-beebee-plozy-wibracje-warszawa-i1770242117.html
Co myslicie??

Ostatnia edycja:
Onanana ja również mam łóżeczko turystyczne.Uważam, że to fajne rozwiązanie bo zawsze można je gdzies ze soba zabrać w podróż. Według mnie różnicy nie ma między drewnianym a turystycznym ale trzeba dokupić materac.Te materace w łóżeczkach turystycznych nie są za dobre by dziecko spało na nich tak na codzień. Do łóżeczek turystycznych pasują materace o standardowych wymiarach.
Pozatym koleżanka, której już drugie dziecko śpi w turystycznym doradziła mi, ze koniecznie musi być takie wyjście dla starszego dziecka (na zamek).

Ja mam takie łóżeczko- kolor niebieski

http://allegro.pl/lozeczko-turystyczne-caretero-przewijak-kojec-i1785716580.html

Piękne te łóżeczko z tej aukcji, którą wkleiłaś. Mi sie podoba najbardziej kolor capuccino :-)
ale wszystkie są ładne i maja otwierany boczek.
Sama bym kupiła to łóżeczko ale ja nasze wyrko dla córci kupiłam już w zeszłym roku i jeszcze nie rozpakowałam do tej pory. Teraz będzie dla drugiej córki.

Ostatnia edycja:
Agutek, Anek, Ankush prześliczne ciuszki:tak:
Ja juz mam zakaz.Dzisiaj w tesco były spodenki dla niuni,które strasznie mi sie podobają i do tego przecenione,ale nie kupiłam...jestem twarda ;-)
Szukam teraz kombinezonu.

Onanana tak jak Kasiek napisała musisz dokupic zwykły materacyk,bo te w turystycznych z reguły są do bani.No chyba,ze faktycznie jest gruby to spoko,ale ja mam okropny i za każdym razem i tak z normalnego łóżeczka braliśmy na wyjazd.I generalnie łóżeczko turystyczne to super pomysł,o ile ma jeszcze regulowane dno,a widze ,ze to co wkleiłaś to ma.

onanana ja tez jestem za tym aby kupic lepszy materacyk ;-) blizniaki szwagierki spia teraz w lozeczkach turystycznych na czas pobytu w Polsce i orginalne materace faktycznie sa kiepskie.
Zwroc uwage czy lozeczko ma regulacje wysokosci. Szwagierka kupila dwa lozeczka i jedno ma regulacje podnoszenia do gory, a drugie nie ma i niemowlak musi lezec caly czas na samym dole, a to jest niewygodne dla mamy ;-)

reklama
Do góry