reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

reklama
Ankusch ślicznie będzie:tak:
Agutek ja szczerze mówiąc już duzo mam,opócz kombinezonu.Dużo kupiłam na allegro,troche w tesco i po Maciusiu mam też sporo,ale skoro mogę mieć więcej to jestem chętna;-)zwlaszcza pajace bym jeszcze potrzebowała,bo Maciek miał w większości komplety kafatanik + śpiochy na ten najmniejszy rozmiar,a w sumei pajace wygodniejsze.
A z tą koleżanką to mamy taką wymiankę,bo ja jej ostatnio zaniosłam dwie duze troby ubranek dla chłopca od rozmiaru 86 wzwyż,dla jej młodeszego synka,a ona mi pozyczy ubranka po starszej córci.
Fajnie tak od kogoś coś dostać.Dla Maciusia wszystko sama kupowałam,no i kilka śpiochów babcia kupiła.

Ankush słodkie te mebelki!
Winki u mnie też zakup mebelków przede mną, nie wiem czy nie będę musiała długo na nie czekać (mówią że do 8 tyg.), także muszę się streszczać.
A to moje dzisiejsze zakupy stanik do karmienia trafiony za 26 zł i fajna koszula z grubej bawełny (z guziczkami do samego dołu-dobra do karmienia!)

ZdjZdj

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Może któraś z Was coś dla siebie znajdzie- ciuszki w stanie idealnym i bdb - dla nas okazały się za ciepłe i Mały nosił je sporadycznie, ale dla listopadowych maleństw powinny być w sam raz:)) Mam też dużo innych, dla nas już za małych ubranek, ale brak mi czasu na wystawianie na allegro. Sukcesywnie będę dodawać. Jakby co mogę wysłać trochę fotek na maila:)

ankusch śliczne mebelki :)))
agutek nie wiem czy próbowałaś ale jak byliśmy w PL to kupiłam odplamiacz Ariela i jest rewelacyjny (zwłaszcza ten w żelu) Odplamiacz Ariel Professional 500 ml (1761041012) - Aukcje internetowe Allegro

kupiłam w końcu gondolę do wózka więc jeden problem mam z głowy ,ciesze się bo niewiele mi już tego zostało :) muszę teraz poszukać materacyka do kołyski

No dziewczyny, ale WY już daleko z zakupami jesteście! Szok ile już macie :) Ja na razie mam LISTĘ zakupów. We wrześniu po wypłacie zacznę kupowanie.
Póki co mam wózek, łóżeczko, kombinezon na zimę, elektr. nianię, sterylizator do butelek, karuzelkę-pozytywkę, leżaczek-bujaczek... eh w sumie sporo mam. Sporo z tego dostałam.
Na wrzesień czeka nas zakup mebelków.
Pozdrawiam wszystkie mamcie.

reklama
Angun fajne zwłaszcza ten staniczek taki fikuśny też muszę pomału się rozglądać za staniczkiem i koszulami do karmienia

właśnie mam pytanie czy na początku karuzela -pozytywka się przydaje od kiedy można zawieszać takie coś nad łóżeczko :-)
a jaki proszek do prania polecacie czy kupujecie do kolorowych rzeczy i białych osobny i jaki płyn do płukania a może macie już kupiony jak tak to jaki tyle tego :-)

Do góry