reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

reklama
winki przecudne jest wszystko!!! Też planuję białe mebelki, a raczej białe transparentne, tylko łóżeczko, komoda i szafa (komodę i szafę widziałam w Ikei)

Ja też bym chciała pokoik sobie urządzić, ale jak nie ma miejsca, to nie ma ;) Mały będzie miał kącik w naszej sypialni i na razie nam to w 100% wystarczy :)

Onaona -bardzo ladne te meble. Ja swoje kupie w Ikei. Maja mase ladnych ,nie koniecznie dzieciecych tez bialych.
Morgana - dlaczego nie mozesz urzadzic w tym stylu. Nawet jesli nie masz osobnego pokoju to kacik dziecka tez mozna sliczny zrobic. A masy slicznych rzeczy mozna znalezc w necie. Poszukac tylko troszke ,czasem poza allegro.

Angie80 -zgadzam sie w 100 %. Rzeczy ,ciuchy ,meble Mamas and Papas ma sliczne. Ale ceny chore. Niestety ceny w innych sklepach dla bobikow tu w Londynie podobne. dla mnie troche chore placic za posciel 80£. Jedna moge kupic, dwie nastepne kupie w Pl.

winki nam do pokoju z wielkim problemem samo łóżeczko wejdzie, nie ma szans na nic więcej. Ale na pewno zakup[ie jakieś ozdoby na ścianę i szafę przy łżeczku:-) Kącik będzie, malutki bo malutki, ale na pewno ładny:tak:
Tylko tak mi się marzyła choć mała komódka, ale raczej nie da rady. No trudno, moze jak zdecydujemy się na drugie dziecko to sobie odbiję;-)

reklama
ja dokładnie tak samo, tak raz na tydzień mam stracha, bo to moje pierwsze dzieciątko :) ale tak samojak wy myśle ,że matka natura zrobi swoje. wkoncu nie ja jedna nie pierwsza i nie ostatnia bede miec dzidziusia. są pewne rzeczy które robi sie instynktownie. powiedziałam sobie , że tylko w kryzysowych sytauacjach bede sie kogos radzic . bo im wiecej opini i sposobów robienia tym gorzej. to tak jak z ta kapielą , oliwkami i rodzajem chusteczek. same musimy sprawdzic co dla naszych promyczków jest najlepsze :)

Do góry