reklama
onanana
Fanka BB :)
Winki super zakupy!!!
Ja też stawiam na białe meble, myślę że są teraz bardzo na topie
Mi się podobają te: BELLAMY Fino pokój z łóżeczkiem 140 (1764415638) - Aukcje internetowe Allegro ale cena odstrasza...
Ja też stawiam na białe meble, myślę że są teraz bardzo na topie
Mi się podobają te: BELLAMY Fino pokój z łóżeczkiem 140 (1764415638) - Aukcje internetowe Allegro ale cena odstrasza...
W
winki80
Gość
Onaona -bardzo ladne te meble. Ja swoje kupie w Ikei. Maja mase ladnych ,nie koniecznie dzieciecych tez bialych.
Morgana - dlaczego nie mozesz urzadzic w tym stylu. Nawet jesli nie masz osobnego pokoju to kacik dziecka tez mozna sliczny zrobic. A masy slicznych rzeczy mozna znalezc w necie. Poszukac tylko troszke ,czasem poza allegro.
Angie80 -zgadzam sie w 100 %. Rzeczy ,ciuchy ,meble Mamas and Papas ma sliczne. Ale ceny chore. Niestety ceny w innych sklepach dla bobikow tu w Londynie podobne. dla mnie troche chore placic za posciel 80£. Jedna moge kupic, dwie nastepne kupie w Pl.
Morgana - dlaczego nie mozesz urzadzic w tym stylu. Nawet jesli nie masz osobnego pokoju to kacik dziecka tez mozna sliczny zrobic. A masy slicznych rzeczy mozna znalezc w necie. Poszukac tylko troszke ,czasem poza allegro.
Angie80 -zgadzam sie w 100 %. Rzeczy ,ciuchy ,meble Mamas and Papas ma sliczne. Ale ceny chore. Niestety ceny w innych sklepach dla bobikow tu w Londynie podobne. dla mnie troche chore placic za posciel 80£. Jedna moge kupic, dwie nastepne kupie w Pl.
Margana
Fanka BB :)
winki nam do pokoju z wielkim problemem samo łóżeczko wejdzie, nie ma szans na nic więcej. Ale na pewno zakup[ie jakieś ozdoby na ścianę i szafę przy łżeczku:-) Kącik będzie, malutki bo malutki, ale na pewno ładny
Tylko tak mi się marzyła choć mała komódka, ale raczej nie da rady. No trudno, moze jak zdecydujemy się na drugie dziecko to sobie odbiję;-)
Tylko tak mi się marzyła choć mała komódka, ale raczej nie da rady. No trudno, moze jak zdecydujemy się na drugie dziecko to sobie odbiję;-)
reklama
paulapauletta
Aktywna w BB
ja dokładnie tak samo, tak raz na tydzień mam stracha, bo to moje pierwsze dzieciątko ale tak samojak wy myśle ,że matka natura zrobi swoje. wkoncu nie ja jedna nie pierwsza i nie ostatnia bede miec dzidziusia. są pewne rzeczy które robi sie instynktownie. powiedziałam sobie , że tylko w kryzysowych sytauacjach bede sie kogos radzic . bo im wiecej opini i sposobów robienia tym gorzej. to tak jak z ta kapielą , oliwkami i rodzajem chusteczek. same musimy sprawdzic co dla naszych promyczków jest najlepsze