kasiek - dasz sobie radę ze wszystkim Nie będziesz miała innego wyjścia. Głowa do góry, to tylko w teorii tak groźnie wygląda
U nas też tak będzie, najpierw maluszek będzie z nami w sypialni, którą sobie lekko dostosuję, a potem chłopcy będą razem w pokoju. Szymuś już się nie może doczekać, kiedy do pokoju wjedzie łóżko piętrowe (zastrzegł sobie oczywiście górę)
Podpisuję się pod tym, też taki mam i jestem bardzo zadowolona
U nas narazie Maja będzie z nami w sypialni,więc oddamy jej naszą komodę,a na komodzie będzie przewijak.Nad komodę planuję tylko zawiesić lampkę taką zwykłą z Ikei różowy kwiatek. (przy okazji wspomnę,ze to bardzo pomocny gadżet w nocy ;-))Później się u Maciusia w pokoju zorganizuje kącik dla niej.
U nas też tak będzie, najpierw maluszek będzie z nami w sypialni, którą sobie lekko dostosuję, a potem chłopcy będą razem w pokoju. Szymuś już się nie może doczekać, kiedy do pokoju wjedzie łóżko piętrowe (zastrzegł sobie oczywiście górę)
Ja mam taki sam kocyk (juz wcześniej dawałm tu linka) i uważam ze jest super jak za tą kasę:-) Cieplusi i milusi. Zresztą taki sam koc (tylko odpowiednio większy;-)) mam w salonie i uwielbiam sie w niego wtulać leżąc na kanapie, więc myślę że dzidzie tez będą je lubiały;-)
Podpisuję się pod tym, też taki mam i jestem bardzo zadowolona