reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

super ciuszki ,gratuluje udanych zakupów :)))
ze swojej strony wam powiem że starałam się kupować jak najmniej bluz i sweterków z kapturem ,bo takiemu leżącemu maluchowi może być niewygodnie , tak samo jak body czy pajace zapinane na plecach ;)

reklama
ankusch śliczna wyprawka, i rzeczywiście, widać, że ciuszki wychuchane, jak nowe :) ja też poluje na 2 aukcje, za 4h koniec, dla maluszka r. 56. Jeśli je wygram to mam z głowy ciuszki ( no, już tylko kombinezny takie konkretne i jakieś skarpetki). Zostaną już tylko zakupy pokroju, kocyki, śpiworki, wanienki, butelki ect ect ;)

Fajne zakupy robicie :)
Ja sie ciesze ze na Allegro jest taki wybór :) a jak sie siedzi w domu to i policytowac mozna, zawsze cos taniej ;)

Ja na razie robie stop z ubrankami bo mam sporo i musze teraz pomyslec o łóżku i pościeli.... Tez troszke sobie bedzie kosztowalo :(

Dziewczyny fajne ubranka, nimfii ja już też robię małe stop na ubranka siostra mi dziś dzwoniła że kupiła bluzy i spodnie więc się uzbiera tego a na allegro mam upatrzony kombinezon licytacja kończy się za 3 dni chcę kupić biały z myślą o chrzcie bo nie zamierzam nic innego kupować jakiegoś becika czy coś w stylu nie podobają mi się takie rzeczy
Julianna_Szcz też oglądałam ten wózeczek i się nad nim zastanawiam CRV 3w1 czytałam dobre opinie o nim podobno jest to podróbka Mutsy, na razie mam 2 modele na oku ten i Espiro i ten lężaczek tez fajny BRIGHT STARTS też sie nad nim zastanawiam a żałuję bo mogłam go mieć za połowę ceny był do kupienia na takim portalu społecznościowym u nas w regionie ale jakoś stwierdziłam że może jeszcze się trafi inny ale na razie nie ma:-)

reklama
Julianna_Szcz aha i materacyk tez ma w planach kupić gryka pianka kokos też jest polecany ale najlepszy podobno lateksowy ale droższy ceny od 200zł:-)

Do góry