reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

dziewczyny a pro po kombinezonów nie mogą być zbyt duże bo będziecie mieć problem z zapięciem maleństwa do fotelika w samochodzie , bo do wózka to nie ma problemu , ja dla młoedego miałam 2szt jeden śpiworkowy jednoczęściowy a drugi do fotelika dwuczęściowy :)

reklama
no to ja się chwalę moim pierwszym, cudnym zakupem :)

zimaaf.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Zazdroszczę Wam,że macie już tyle pięknych rzeczy dla dzidzi. ja prócz tego co teraz pokazałam nie mam nic :-(, ale we wtorek mam USG i dowiemy się co będzie to wtedy zacznę moje ZAKUPOWE SZALEŃSTWO :-):happy2:

Anek śliczne ponczo:tak:
Mycha super komplecik;-) Nic się nie martw, my tak pędzimy z tymi zakupami ze wszystko pokupimy a potem będziemy Ci zazdrościć że Ty jeszcze kompletujesz wyprawkę:tak:

Mycha super komplecik,i nie martw sie tym ze dopiero masz tylko to Ja pierwsze ubrankowe zakupy dopiero w niedziele zrobilam a tak to zadnych ubranek nie kupilam no tylko lozeczko bo byla okazja wiec do wtorku juz niedaleko a potem zaczniesz swoje szalenstwo zakupowe:-D
Anek sliczne ponczo,na prawde uroczy zakup :-D
A co do kombinezonika to Ja juz ten jeden mam na sam poczatek a na pozna zime a poczatek wiosny to planuje kupic jakas kurteczke zamiast kombinezonika juz ale to tylko dlatego ze u nas w UK zimy nie ma i ta koncowka zimy a poczatek wiosny nie jest juz zimny :tak:

Mycha,Anek fajne dziewczyny ciuszki,no i Anek udało ci się kupić coś nie różowego,ja będąc wczoraj w lumpie wpadły mi w ręce pajace ale takie na 2-3latka takie duże były że szok sam do siebie się śmiałam jednak ta malutkie ubranka są o wiele słodsze no ale cóż dzieciaczki rosną a to moje łowy wczorajsze, ta pierwsza sukieneczka to tak na 12-18miesięcy z George,wszystko po 5zł lubię chodzić na lumpy we wtorki po jest wszystko po 50% dziś jest po 70% ale jest masę ludzi źle się kupuje a w piątki jest 10rzeczy za 10zł to w tedy jest ludzi jak w Rzymie :tak:

kasiek przyjrzyj sie swojemu kombinezonowi ;-) bo jesli to sam polar to za cieńki :tak: Ja zakupilam na spacery taki gruby kombinezon
LEGO**kombinezon LEOPARD na zimę**3-6mc (1662116843) - Aukcje internetowe Allegro
ale mam jeszcze po Macku jakies chyba dwa kombinezony w roznych rozmiarach i jeden cienszy, jeden grubszy.
Poza tym grubym ma tez polarkowe albo misowate tego typu
GEORGE**błękit psiak jak nowy KOMBINEZON**6-9mc (1656522541) - Aukcje internetowe Allegro
pajacyk zapinany na zamek, NEWBORN. z USA (1657084270) - Aukcje internetowe Allegro
No i mam tez standardowe welurowe pajacyki co nadadza sie do zalozenia w mieszkaniu.
Wiesz ja stawiam wlasnie na to aby te rzeczy co mam byly rożnej grubosci bo nigdy nie wiadomo jaki zestaw najlepiej zda egzamin w praktyce ;)

Aha! No i jak bralam Macka ze szpitala w kombinezonie na rozm 62 to byl duzo za duzy (dopiero w 4 msc był okej), wiec raczej wezme ten na 56 do szpitala. Jak kombinezon jest za dlugo to bardzo ciezko dziecko przypiac do fotelika pasami.

Ajj i jak ja Wam moge poradzic to kombinezony (i inne grube ubranka) kupowac na Allegro warto na licytacjach ;) Ja tylko tym sposobem nakupilam sobie kombinezonow tak ze mam w sumie kilka sztuk. Tak samo śpiworki, albo kurtki zimowe dla Maćka. Teraz jest okres letni to tym bardziej ceny niskie. A wiec takie rzeczy spokojnie do 10zl mozna zakupic.

A tutaj wklejam moja paczuszke co dziś odebralam. Wszystko od jednej Pani, co brala za sztuke po 2-3zl, wiec do razu zrobilam zakup wiekszy. Tym razem juz rozmiarowke na 3-6msc.

Załączniki

• Zdjęcie1222.jpg
    Zdjęcie1222.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 34
  • Zdjęcie1219.jpg
    Zdjęcie1219.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 34
  • Zdjęcie1221.jpg
    Zdjęcie1221.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 29
  • Zdjęcie1223.jpg
    Zdjęcie1223.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
Mirelka ale cudne zdobycze.Ta sukienusia ślicznościowa:-)

Nimfi dzięki, ze wkleiłaś te kombinezony. Mam teraz skale porównawczą i wiem już napewno, że ten co ja dostałam w spadku jest za cienki. Muszę kupić takiego typu jak wkliłaś ten z Lego. Powiem Ci, że cena rewelacyjna na tej aukcji. Jakoś nie moge znaleźć takich okazji.W kazdym razie teraz już porównałam i wiem, ze musze kupić jednak kombinezon najlepiej z jakiejś aukcji rozmiar 62 na początek a później zobaczymy. Tak mi się wydaję, że jak dziecko sie urodzi i będzie miało ok. 56 cm to 68 może byc za duży. A u mnie wielkie dziecko pewnie nie będzie, bo pierwsza córcia jak się urodziła miała 54 więc teraz na wielkoluda nie liczę.
Jeszcze raz Nimfi dziękuję.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry