reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

2mycha, mirelka - super zakupy.

nimfii - jesteś "wielka", super kombinezony.

Ja też nowy mam 1 kompecik i buciki, troszkę ubrań po starszym synu, ale na prawdę garstka, poczekam do września na zakupy.

reklama
A ja coraz bardziej jestem zakochana w Allegro i dziś kupiłam 4 bluzeczki i z kosztami wysyłki wyszło 17pln (cherokee, baby girl, rekids, next) - więc chyba dobry zakup. Zaczynam się w TO wciągać :)
bluz.jpg

Ostatnia edycja:
Dziewczynki Kochane, ale Wy szalejecie! Wszystkie zakupy macie rewelacyjne! Dobrze ze zauwazylam u nimfi kombinezon bo bym przeciez zapomniała zaupełnie! Ja jak narazie uzupełniłam wyposażenie wózka ;-) zamówiłam torbę taką Torba Bakista - Navington tylko niestety białą bo w kolorze india nie ma :-( i śpiworek na listopadowe chłody Śpiworek Forpik - Navington i też biały bo nie ma w kolorze wózka! Parasolki nie kupuje na razie, wiec jezeli chodzi o wózke to mam juz komplet!
Ale obczajam juz inne klamoty bo przeciez ani sie obejrzymy jak nas listopad zastanie!

linki już poprawiłam- w niektórych wyskoczyła gdzieś spacja :sorry2: Najbardziej mi się podoba kurteczka z H&M, nie wiem czemu, ale po prostu jak tylko ją zobaczyłam, od razu się zakochałam :D

reklama
Do góry