reklama
Anek82
Fanka BB :)
oj zdecydowanie uzależnia... ja właśnie porobiłam przelewy za wszystkie aukcje... Myślałam, że będzie tego malutko,ot raz na jakiś czas zajrzałam... NO i się przeraziłam jak do mnie dotarło ile nakupowałam
Komplecik r 56-62
Komplet welurkowy
Kurteczka misiowa
kurteczka H&M
zestawik
Wyprawka rozm 62
Sweterek
Dresik rozm 62
Dresik rozm 68
pajacyk welurkowy
Komplecik r 56-62
Komplet welurkowy
Kurteczka misiowa
kurteczka H&M
zestawik
Wyprawka rozm 62
Sweterek
Dresik rozm 62
Dresik rozm 68
pajacyk welurkowy
Ostatnia edycja:
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Anek i Julianna super zakupy a ciuszki wygladaja swietnie :-)
merko
Aktywna w BB
Dziewczynki Kochane, ale Wy szalejecie! Wszystkie zakupy macie rewelacyjne! Dobrze ze zauwazylam u nimfi kombinezon bo bym przeciez zapomniała zaupełnie! Ja jak narazie uzupełniłam wyposażenie wózka ;-) zamówiłam torbę taką Torba Bakista - Navington tylko niestety białą bo w kolorze india nie ma :-( i śpiworek na listopadowe chłody Śpiworek Forpik - Navington i też biały bo nie ma w kolorze wózka! Parasolki nie kupuje na razie, wiec jezeli chodzi o wózke to mam juz komplet!
Ale obczajam juz inne klamoty bo przeciez ani sie obejrzymy jak nas listopad zastanie!
Ale obczajam juz inne klamoty bo przeciez ani sie obejrzymy jak nas listopad zastanie!
onanana
Fanka BB :)
oo teraz widać wszystko) Kurteczka rzeczywiście super, ale mi się jeszcze podoba ta bluza w paski;-)linki już poprawiłam- w niektórych wyskoczyła gdzieś spacja Najbardziej mi się podoba kurteczka z H&M, nie wiem czemu, ale po prostu jak tylko ją zobaczyłam, od razu się zakochałam
reklama
merko
Aktywna w BB
Julianna Mi sie to bardzo podoba Early Days Śliczna kurteczka misiu BCM (1714155459) - Aukcje internetowe Allegro wogule cena rewelacja. Sama musze cos poszperac! SLiczne ciuszki!