reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Ssabrina kombinezon, który kupiłaś-pierwsza klasa!!!Zakończony łapkami.Super!
Ja mam od koleżanki jakis tam kombinezon z polarka tylko myśle czy taki z polarka to nie za cienki będzie. Może lepiej przydał by sie taki ciepły z wypełnieniem(jak kurtka). Właśnie ten co ty kupiłaś chyba jest z wypełnieniem i napewno ciepły będzie.Chyba nie będę kupowac narazie śpiworka do wózka. Zobacze jak sprawdzi się koc. Wkońcu śpiwór do wózka zawsze można dokupić, nawet jak maluch już będzie na świecie.
musze jeszcze raz przyjrzec sie temu kombinezonowi, który dostałam.

reklama
kasiek no super ten kombinezonik i przyjemny w dotyku jest nie jest jakis sztywny czy cos ma wlasnie cieple wypelnienie wiec spokojnie mi wystarczy to i kocyk na to no i te lapki mozna odczepic nie sa na stale doszyte tylko na klipsy :tak:
A polarkowy kombinezonik to moze spelnic role tak w przelomie jesien i na wiosne ale na takie wieksze przymrozki w PL ja bym zakupila cos cieplejszego jeszcze :tak::-)

Dziewczyny a na jaki rozmiar kupić ten pierwszy kombinezon na 62 czy większy może być, żeby szkrab tak szybko nie wyrósł.

Kasiek mi się wydaje, że powinnaś wziąć na 68, ponieważ maleństwo jeśli by było długie i od początku nosiło rozmiar 62 i szybko by rosło to musiałabyś kupić nowy, a jak będzie troszkę większy to przecież nic się nie stanie (tak mi się wydaje) choć nie wiem co na to reszta dziewczyn.

Przejrzałam Filipkową garderobę i w sumie mamy już prawie wszystko skompletowane na rozmiary 56/62. Chociaż przyznam, że nawet w tym samym sklepie rozmiary od siebie odbiegają. Mam 3 rzeczy z rozmiaru 62 z H&M a jedna wygląda na 68 a dwie za to na 56... ;)) Tym rozmiarom to chyba nie ma co wierzyć, tak mi się wydaje.
Ja też pierwszy kombinezonik kupię chyba 68, żeby nie kupować więcej niż 2 na sezon. W sumie pewnie do lutego mały by ponosił i tyle, ciekawa jestem, jak to wygląda w praktyce.

Co do rozmiaru kombinezona to Ja ten co teraz kupilam to mam go od 0-3 miesiecy czyli rozmiar 62 na sam poczatek bedzie idealny bo w koncu jakbym musiala miec kombinezon w listopadzie i w rozmiarze 68 to na pewno bedzie za duzy i wedlug mnie nie wygodny dla takiego maluszka a 62 na pewno bedzie idealny na sam poczatek a pozniej to juz sie wszystko okaze w praniu :tak:

Ssabrina ja mam prawie identyczny kombinezonik kupiony na Allegro, też rozmiar 62. Nie jest wcale taki mały. Na później kupiłam ocieplany sztruksowy, wklejałam gdzieś wcześniej zdjęcia.
kombinezon.jpg

reklama
Ssabrinaa, Angun super macie te kombinezony też już bym chciała mieć to głowy, siostra mi obiecała że upoluje coś na lumpie ja też się rozglądam ale na razie nie ma nic fajnego ja zamierzam kupić rozmiar 62 bo 68 to na pewno na początek będzie za duży i nie wygodny, ja dziś też powiększyłam garderobę dla dzidzi łowy w lupie się udały jutro wkleję fotki

Do góry