reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja ....cytomegalia

Mona - małymi kroczkami do przodu wyjdziecie z tego ! Ogromnie się cieszę, ze jest poprawa! trzymam za Was kciuki !!! Sił życzę jak najwięcej.

reklama
mona :( może tak byc ale nie musi, na razie lekarze podejrzewaja.. na wszystko potrzeba czasu.. jestem z Tobą 3mam mocno kciuki!

Jestem po wizycie, małej znów spadły płytki z 70 na 40 tys. i leukocyty. Dziś ponownie poinformowali mnie że główka nie rośnie, nie wytrzymałam przy lekarzu i się rozbeczałam, próbowałam się powstrzymać ale nie dałam rady. Robili jej USG główki i zmiany wcześniejsze są, najgorzej w przymóżdżu, będą robić jej kolejne PCR aby stwierdzić czy nadal wirus wiruje. Generalnie powinni po 6 tyg. zrobić przerwę ale nie wykluczają że bedzie kontynuacja podawania gancyklowiru, skonsultują sie z C.Z.D. w Wawie. USG brzuszka wykazało że nie może być karmiona bo w jelitkach są złogi. Dziś ma dostać krew bo się zanemizowała . Ciężko jest mi...

reklama
Mona, trzymaj się, kochana, jak Twoja córeczka, bo Ona trzyma się dzielnie, więc i Tobie musi starczyć siły i nadziei...
A wstępne podejrzenia - cóż, życie nieraz już pokazało, że wcale nie są trafne - nas też straszyli rozmaitymi powikłaniami wcześniaczymi - i co, i nic z tych przewidywań się nie sprawdziło...
Ja wierzę w to, że będzie dobrze.

Do góry