reklama
Ależ jestem szczęśliwa, tfu tfu żeby nie zapeszyc, moja niunia dostała jak wychodziłam trzeciąporcje pokarmu 3ml... miała o 10,14 i nic się nie działo..jejku ależ mi sie gęba śmieje... W dodatku trzymałam ją na raczkach, w inkubatorze jeszcze, jedna ręka pod główkę druga pod pupcią aż oczy mi się zaszkliły gdy to opisuję... Była ubrana w białą koszulkę po bokach wiązana jak słodko wyglądała.
Od lekarza nic się nie dowiedziałam bo sie nie doczekałam....
Dzisiejszy widok Zuzi wynagrodził mi moje łzy i dodał otuchy i jeszcze większej siły że trzeba wierzyc.
Dzisiejszy widok Zuzi wynagrodził mi moje łzy i dodał otuchy i jeszcze większej siły że trzeba wierzyc.
Ostatnia edycja:
modlicha83
Fanka BB :)
mona - najważniejsze, że Wy się nie poddajecie i Zuzia też!! Będzie dobrze, wszyscy w to wierzymy!!! Trzymaj się dzielnie!!!
teraz doczytałam.. super wieści.. boziu to musiało być przeżycie!!
teraz doczytałam.. super wieści.. boziu to musiało być przeżycie!!
giovannessa
No i tego było trzeba :-) Super wiadomość :-)Ależ jestem szczęśliwa, tfu tfu żeby nie zapeszyc, moja niunia dostała jak wychodziłam czwartą porcje pokarmu 3ml... miała o 10,14 i nic się nie działo..jejku ależ mi sie gęba śmieje... W dodatku trzymałam ją na raczkach, w inkubatorze jeszcze, jedna ręka pod główkę druga pod pupcią aż oczy mi się zaszkliły gdy to opisuję... Była ubrana w białą koszulkę po bokach wiązana jak słodko wyglądała.
Madlen80
Mona super wiesci!!! :-) Zobaczysz, ze wszystko bedzie dobrze!:-)
C
claudia4you
Gość
Mona oby tak dalej, trzymaj się i ucałuj swoją córeczkę
Tysia25
dzielne dziewczyny!!!!:*:* musi być dobrze!!!
reklama