reklama
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Mona - wielki podziw i wierze, że nadal będziecie tacy dzielni! Dobrze, że po wizycie u lekarza jestes spokojniejsza. Modlimy się za Zuzię, trzymamy kciuki!
modlicha83
Fanka BB :)
Dobrze, że po wizycie u lekarza, lepiej się poczułaś.. musisz mieć dużo siły.. trzymam kciuki za to żeby Zuzia zaczęła jeść.. Będzie dobrze mona!!!!
Zaglądałam do was ale nie miał głowy żeby pisać. No cóż za wiele się nie zmieniło u tej mojej Zuzolki . Z nią jest tak że raz jest lepiej raz gorzej. Jak pisałam wcześniej, musieli podwyższyć jej oddechy na 45 bo za dużo miała spadków saturacji, w ciągu tych kilku dni małymi kroczkami zeszliśmy do 35, tak było dzisiaj. Przez ten cały czas nie miała przetaczanych płytek uff, był taki dzien że już juz mieli zamawiać zrobili kolejne badanie a tu im wychodzi że nie trzeba i tfu tfu odpukać się trzymaja na poziomie 45-47 . Leukocyty też w miare stabilnie mimo że nie ma podawanego preparatu na podwyższenie ich. Niestety z jedzeniem stoimy w miejscu nadal karmiona dożylnie, ale pielęgniarki mówią dobrze że przybiera na wadze 1550 dziś. Ponadto lekko wątroba się obkurczyła i brzuszek mniej wydęty.Teraz bedzie mijał ostatni tydzień podawania gancyklowiru i trzymam kciuki aby było dobrze. A w czwartek miała podaną pierwszą dawkę Synagisu i bardzo sie cieszę bo uchroni ja w duzym stopniu przed innymi infekcjami. Za radą jednej z mam nie głaszczę jej tylko trzymam roczkę aby czuła me ciepło, a to na głowce a to na kolanku i muszę przyznać że przynosi to pozytywny rezultat dlatego że wcześniej jak głaskałam była niespokojna, wiadomo myslała że chcą już ją kłuc, a teraz nie. Chyba że królewna ma przeciąga sie albo chce zmienić pozycję leżenia to sie zaczyna. Z jednej strony dobrze ze jest aktywna to dobrze rokuje ale z drugie jak zabardzo to przeciąza się za bardzo bo jest pod respiratorem i w ekstremalnych sytuacjach daja jej lekarstwo uspokajajace. Już teraz mogę powiedzieć że wdała się w męża , śpi jak on, a to jedną rączkę pod buźke weźmie albo obie i pod główkę położy słodko wygląda, nóżki też po nim długie , na moje oko 4cm jak nic ma, i takie okrągłe kluski ehhehehe. Po mnie chyba tylko dłonie .
C
claudia4you
Gość
mona fajnie, że się odezwałaś, oby malutka szybko wyzdrowiała..
wiadomo ile będzie leżeć w szpitalu?
wiadomo ile będzie leżeć w szpitalu?
reklama