reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja ....cytomegalia

reklama
wiesz mój siostrzeniec .. lezał do momentu az jego waga przekroczła 2 kilo... i umiał pic z butelki..w skrócie.. az stał sie na tyle samodzielny co noworodek.. siostra mowiła ze czesto wczesniaczki są na oddziale do momentu kiedy mija ich termin porodu...

wiesz mój siostrzeniec .. lezał do momentu az jego waga przekroczła 2 kilo... i umiał pic z butelki..w skrócie.. az stał sie na tyle samodzielny co noworodek.. siostra mowiła ze czesto wczesniaczki są na oddziale do momentu kiedy mija ich termin porodu...

Też o tym słyszałam, i wierzę że tak bedzie , wszystko zalezy jak wyjda badania

mona trzymam kciuki i ciesze sie, ze jest lepiej.
najwazniejsze, ze mala sie nie daje i niedlugo juz bedziecie razem.
juz kiedys wspominalam o corce kolezanki z pracy mojej przyjaciolki jej mala byla w szpitalu 5 m-cy. termin miala na sierpien a urodzila w maju.

mona- ale sie ciesze, zemalymi kroczkami jest poprawa!! trzymam mocno zacisniete &&&&.
a z jedzeniem- niestety tak jest u wczesniaczkow, wszystko nadrobią w swoim czasie.. jak nadejdzie moment ze bedzie miala jesc cos bardziej gestego niz mleko, tez nie bedzie chciala- bo "wygodnie" polykac mleko niż stymulowac języczek.. dlatego nie bedziesz mogla sie poddawac!!

ja wiem,że jestes silną mamusia- dowód jest taki,że tutaj z nami piszesz!!!! jestesmy z Toba/Wami

reklama
Do góry