irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
My tezuuuu to nie zazdroszczę,pocieszę Cię,że z obcinaniem drzwi to nie jest taka wielka sprawa,my też podcinaliśmy wejściowe i do łazienek jak płytki położyliśmy;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My tezuuuu to nie zazdroszczę,pocieszę Cię,że z obcinaniem drzwi to nie jest taka wielka sprawa,my też podcinaliśmy wejściowe i do łazienek jak płytki położyliśmy;-)
No Justyna duzy ten pokoj macie nie ma co
A co do naszego m, to juz blizej konca......ale jestem starsznie zalamana scianami.....zachcialo mi sie farby dulux i teraz najchetniej bym usiadla i plakala......a chodzi o to ze miejscami skodzi sobie platami, w miejscu gdzie troszke gips pekl ona sie lamie i odchodzi......:-(nie jest tego duzo i bardzo widoczne ale mnie juz to zlosci bo ile mozna.....co chwilke cos......
jescze okazalo sie ze drzwi bedzie trzeba podcinac od dolu, bo za wysoko sa panele i plytkino jasna cholerka czy nie moze isc latwo.......
czekam tylko na jakies nowosci.....czyli co jesczebedzie nie
tak.......
A co do tej farby to na teraz moze i nie jest zle ale jak pomysle o malowaniu za jakis czas np. na inny kolor to starasznie sie marwie co to bedzie.......chyba bedzie trzeba zeszpachlowac wszystko i na nowo gipsowac, bo farba bedzie ''szla za walkiem'':-crazy:
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
i właśnie ja tez D. mówię,żeby koniecznie zrobił to ogrzewanie,bo jak mam do końca życia chodzić po zimnych płytkach to wymiękam- wyobraź sobie sytuacje u mnie gdzie nie zrobiliśmy ogrzewania podłogowego w salonie a wszedzie jest i tego strasznie załujemy! I nie da sie tego cofnąć!!!
Codziennie kiedy wstaje z lozka o tym myśle kedy deptam po panelach(zimnycyh panelach) a nie ciepłej podłodze![]()
i właśnie ja tez D. mówię,żeby koniecznie zrobił to ogrzewanie,bo jak mam do końca życia chodzić po zimnych płytkach to wymiękamp.s.a pod panelami też można zakładać ogrzewanie?ja myślałam sobie położyć płytki w całym domu
![]()
Moj K mowil ze idzie dac ogrzewanie pod panelei właśnie ja tez D. mówię,żeby koniecznie zrobił to ogrzewanie,bo jak mam do końca życia chodzić po zimnych płytkach to wymiękamp.s.a pod panelami też można zakładać ogrzewanie?ja myślałam sobie położyć płytki w całym domu
![]()