reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
Snoopi ja mam takiego samego tylko jeszcze mniej daje kasy Ba nawet gorzej wdepnęłam, bo on palcem nie kiwnie jak coś się w domu popsuje "bo to nie jego" Majce nie wyremontuje pomieszczenia-werandy,które mogłoby być jak znalazł na jej pokój "bo nie dostała tego notarialnie"
Kasiek byłam wczoraj u lekarza udało mi się dostać do naszej pediatry,bo akurat wróciła z urlopu i jej grafik wypełniony na full;-) Maja wszystkie wyniki ma rewelacyjne, także dalej nie wiadomo co to
Kasiek byłam wczoraj u lekarza udało mi się dostać do naszej pediatry,bo akurat wróciła z urlopu i jej grafik wypełniony na full;-) Maja wszystkie wyniki ma rewelacyjne, także dalej nie wiadomo co to
kasiek dalej u mamusi... ale 25 lub 26 jedziemy do wwa po pralkę lodówkę i kuchenkę i w pierwszy week września planujemy się wprowadzać:-) w pon zabierają wanne kibelek itp i łazienkę robią, panele będą kładli i płytki wiec już na finiszu, trochę się tam ociąga bo faktycznie dużo roboty było..
lolak na temat twojego to ja się wypowiadała nie będę wiemy jak jest ale mój o wiele lepszy nie jest bo też mimo że dom jego i ma to notarialnie potwierdzone ma w doopie
lolak na temat twojego to ja się wypowiadała nie będę wiemy jak jest ale mój o wiele lepszy nie jest bo też mimo że dom jego i ma to notarialnie potwierdzone ma w doopie
lolkak
Październikowa Mama Mai
Wczoraj wróciłyśmy z wypadu weekendowego i jeszcze nie mogę się ogaernąć
lolak nie narzekaj ja Ci zazdroszczę mój stwierdził że Oliś za mała i doopa z zoo... jadę na tydzien do siorki jakoś we wrześniu jak się uda i same pojedziemy bo z nim to Ciężko nawet do sklepu się wybrać starzy do mnie po co ja sobie takiego kalekę wziełam miło co?
femme fatal
Mama Ninki :)
LOLKAK - a gdzie byliście ? :-)
SNOOPY - widocznie ma też zalety skoro takiego sobie wybrałaś a wady ma każdy niestety
A mnie gardło zaczęło boleć do tego kataru okropnego
SNOOPY - widocznie ma też zalety skoro takiego sobie wybrałaś a wady ma każdy niestety
sorry ze jeden pod 2 ale sie nie mieszcza w jednym...
kuchnia i jadalnia
Zobacz załącznik 496416 jeszcze niepomalowane, bedzie ciut jaśniejsza zielen jak w pokoju M.
No i ala klatka schodowa ktora ma 8 schodków
No i pokuj Gracjana, w trakcie zmiany koloru;-) w rzeczywistkości ten błękit jest tak śliczny że załuję ze i dziewczynkom takiego nie kupiłam
kuchnia i jadalnia
Zobacz załącznik 496416 jeszcze niepomalowane, bedzie ciut jaśniejsza zielen jak w pokoju M.
No i ala klatka schodowa ktora ma 8 schodków
No i pokuj Gracjana, w trakcie zmiany koloru;-) w rzeczywistkości ten błękit jest tak śliczny że załuję ze i dziewczynkom takiego nie kupiłam
reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
LOLKAK - a gdzie byliście ? :-)
Byliśmy w Płocku na weekend. Też mnie dorwało jakieś choróbsko.
Snoopi bardzo fajne foty. Mi najbardziej podoba się fiolet :-)
Znowu słonce na dworze oby taka pogoda jak najdłużej się utrzymywała.