reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

reklama
Snoopi ja mam takiego samego tylko jeszcze mniej daje kasy :-D:-D Ba nawet gorzej wdepnęłam, bo on palcem nie kiwnie jak coś się w domu popsuje "bo to nie jego" Majce nie wyremontuje pomieszczenia-werandy,które mogłoby być jak znalazł na jej pokój "bo nie dostała tego notarialnie" :no::eek:

Kasiek byłam wczoraj u lekarza udało mi się dostać do naszej pediatry,bo akurat wróciła z urlopu i jej grafik wypełniony na full;-) Maja wszystkie wyniki ma rewelacyjne, także dalej nie wiadomo co to:confused2:

kasiek dalej u mamusi... ale 25 lub 26 jedziemy do wwa po pralkę lodówkę i kuchenkę i w pierwszy week września planujemy się wprowadzać:-) w pon zabierają wanne kibelek itp i łazienkę robią, panele będą kładli i płytki:-D wiec już na finiszu, trochę się tam ociąga bo faktycznie dużo roboty było..

lolak na temat twojego to ja się wypowiadała nie będę:-D wiemy jak jest ale mój o wiele lepszy nie jest bo też mimo że dom jego i ma to notarialnie potwierdzone ma w doopie:-D

lolak nie narzekaj:-D ja Ci zazdroszczę mój stwierdził że Oliś za mała i doopa z zoo... jadę na tydzien do siorki jakoś we wrześniu jak się uda i same pojedziemy:-D bo z nim to Ciężko nawet do sklepu się wybrać:-D starzy do mnie po co ja sobie takiego kalekę wziełam:-D miło co?:-p

LOLKAK - a gdzie byliście ? :-)

SNOOPY - widocznie ma też zalety skoro takiego sobie wybrałaś :-p a wady ma każdy niestety :-p

A mnie gardło zaczęło boleć do tego kataru okropnego :angry::crazy:

Hejka wstawiam tu a nie na grupie, bo nie chce mi się bawić w fotosiki i inne:-p
SALON
Zdjęcie0874.jpgZdjęcie0875.jpgZdjęcie0876.jpgZdjęcie0888.jpgZdjęcie0892.jpg
POKÓJ DZIEWCZYNEK
Zdjęcie0881.jpg
POKÓJ MARIUSZA
Zdjęcie0883.jpgZdjęcie0884.jpgZdjęcie0885.jpgZ JEGO POKOJU JEST WYJSCIE NA KORYTARZ KTORYM WPAROWALA ALA:-D

Załączniki

• Zdjęcie0879.jpg
    Zdjęcie0879.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 66
sorry ze jeden pod 2 ale sie nie mieszcza w jednym...
kuchnia i jadalnia

Zobacz załącznik 496416Zdjęcie0880.jpgZdjęcie0882.jpgZdjęcie0889.jpgZdjęcie0890.jpg jeszcze niepomalowane, bedzie ciut jaśniejsza zielen jak w pokoju M.

No i ala klatka schodowa ktora ma 8 schodków:-D
Zdjęcie0877.jpg
No i pokuj Gracjana, w trakcie zmiany koloru;-) w rzeczywistkości ten błękit jest tak śliczny że załuję ze i dziewczynkom takiego nie kupiłam:-DZdjęcie0878.jpg

reklama
Do góry