reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

reklama
Snoopi ja mam takiego samego tylko jeszcze mniej daje kasy :-D:-D Ba nawet gorzej wdepnęłam, bo on palcem nie kiwnie jak coś się w domu popsuje "bo to nie jego" Majce nie wyremontuje pomieszczenia-werandy,które mogłoby być jak znalazł na jej pokój "bo nie dostała tego notarialnie" :no::eek:

Kasiek byłam wczoraj u lekarza udało mi się dostać do naszej pediatry,bo akurat wróciła z urlopu i jej grafik wypełniony na full;-) Maja wszystkie wyniki ma rewelacyjne, także dalej nie wiadomo co to:confused2:

kasiek dalej u mamusi... ale 25 lub 26 jedziemy do wwa po pralkę lodówkę i kuchenkę i w pierwszy week września planujemy się wprowadzać:-) w pon zabierają wanne kibelek itp i łazienkę robią, panele będą kładli i płytki:-D wiec już na finiszu, trochę się tam ociąga bo faktycznie dużo roboty było..

lolak na temat twojego to ja się wypowiadała nie będę:-D wiemy jak jest ale mój o wiele lepszy nie jest bo też mimo że dom jego i ma to notarialnie potwierdzone ma w doopie:-D

lolak nie narzekaj:-D ja Ci zazdroszczę mój stwierdził że Oliś za mała i doopa z zoo... jadę na tydzien do siorki jakoś we wrześniu jak się uda i same pojedziemy:-D bo z nim to Ciężko nawet do sklepu się wybrać:-D starzy do mnie po co ja sobie takiego kalekę wziełam:-D miło co?:-p

LOLKAK - a gdzie byliście ? :-)

SNOOPY - widocznie ma też zalety skoro takiego sobie wybrałaś :-p a wady ma każdy niestety :-p

A mnie gardło zaczęło boleć do tego kataru okropnego :angry::crazy:

Hejka wstawiam tu a nie na grupie, bo nie chce mi się bawić w fotosiki i inne:-p
SALON
Zdjęcie0874.jpgZdjęcie0875.jpgZdjęcie0876.jpgZdjęcie0888.jpgZdjęcie0892.jpg
POKÓJ DZIEWCZYNEK
Zdjęcie0881.jpg
POKÓJ MARIUSZA
Zdjęcie0883.jpgZdjęcie0884.jpgZdjęcie0885.jpgZ JEGO POKOJU JEST WYJSCIE NA KORYTARZ KTORYM WPAROWALA ALA:-D

Załączniki

• Zdjęcie0879.jpg
    Zdjęcie0879.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 73
sorry ze jeden pod 2 ale sie nie mieszcza w jednym...
kuchnia i jadalnia

Zobacz załącznik 496416Zdjęcie0880.jpgZdjęcie0882.jpgZdjęcie0889.jpgZdjęcie0890.jpg jeszcze niepomalowane, bedzie ciut jaśniejsza zielen jak w pokoju M.

No i ala klatka schodowa ktora ma 8 schodków:-D
Zdjęcie0877.jpg
No i pokuj Gracjana, w trakcie zmiany koloru;-) w rzeczywistkości ten błękit jest tak śliczny że załuję ze i dziewczynkom takiego nie kupiłam:-DZdjęcie0878.jpg

reklama
Do góry