reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Maggusia, bo w dziale "dzieci urodzone w marcu 06" jest wiele innych wątków, w których toczą się intensywnie dyskusje Zobacz tutaj: https://www.babyboom.pl/forum/index.php/board,81.0.html
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Tak piszecie o szkole i zebrało mi się na wspominajki. Zawsze się narzekało na szkołę a mi dzisiaj bardzo jej brakuje. Rok temu byłam przeszczęsliwa ,ze obroniłam magisterkę i mam wszystko z głowy teraz z chęcią pomagam mojej mamie w edukacji(niestety babcia została zmuszona do studiowania )i brakuje mi tego. Zawsze coś się działo, Kraków to bardzo fajne miasto i dało mi dużo wspomnień. Tak patrząc z perspektywy czasu rok temu nawet przez mysl mi nie przyszło,że będe mamą, ale nie zamieniłabym tego na nic innego na świecie. Lubie być mamą i kochać mojego synka całym serduchem a miłe wspomnienia zostaną w głowie.
K
kasiula matula
Gość
zagdzam sie z catherinką jest tyle poszczególnych wątków a ten jest raczej dosc ogolnikowy
ja tu sie udzielam jak musze sie uporac z macierzynswem a przszkadza mi moj mlody wiek
jak np sprawy szkolne ktore na cale szczescie mam juz za soba w sumie to mam jeszcze 20 i 21 czerwca egzaminy zawodowe ale jakos mnie nie strsują
najważniejsze ze szkoła skonczona ihih ;D
ja tu sie udzielam jak musze sie uporac z macierzynswem a przszkadza mi moj mlody wiek
jak np sprawy szkolne ktore na cale szczescie mam juz za soba w sumie to mam jeszcze 20 i 21 czerwca egzaminy zawodowe ale jakos mnie nie strsują
najważniejsze ze szkoła skonczona ihih ;D
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Kasiula, już tyle Ci się udalo i tym razem też dasz radę
K
kasiula matula
Gość
dzieki za wiare
no dobrze to moze sprobuje inne watki
Aqua - mi tez sie czasami teskni dosyc czesto wspominam szkole i ten okres.Wtedy robiłam to co lubie najbardziej tanczyłam jako tancerka w dyskotece pozowałam do zdjec.Teraz majac malenstwo narazie tego nie moge robic chyba ze znalazlabym jakis sposob lecz ciesze sie ze jestem Mama bo Nasz Synek sprawia mi wiele radosci i KOCHAM GO CAŁYM SERDUSZKIEM.
Aqua - mi tez sie czasami teskni dosyc czesto wspominam szkole i ten okres.Wtedy robiłam to co lubie najbardziej tanczyłam jako tancerka w dyskotece pozowałam do zdjec.Teraz majac malenstwo narazie tego nie moge robic chyba ze znalazlabym jakis sposob lecz ciesze sie ze jestem Mama bo Nasz Synek sprawia mi wiele radosci i KOCHAM GO CAŁYM SERDUSZKIEM.
reklama
K
kasiula matula
Gość
w tym watku zawsze marudziłam o szkole wiec i tu sie pochwale odebrałam dziś świadectwo dojrzałości
uzyskałam
w częsci ustnej
polski 70%
niemiecki 65%
cześć pisemna
polski 39%
niemiecki 54%
WOS 56%
ZDALAM WOW !!!
uzyskałam
w częsci ustnej
polski 70%