reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
maga_86 pisze:dziewczyny mam do was pytanie...czy teraz nie kusi was aby sięgnąć po papierosa? kurczę mnie bardzo muszę się strasznie mobilizować, aby tego nie zrobić...
Maga mnie kusi bardzo... Nie cały czas, ale jak gdzieś poczuję albo jak już powoli tracę cierpliwość do małego... Jakoś jak byłam w ciąży to powód dla którego nie palę miałam jakby "ze sobą", "przed soba" Teraz jest trochę inaczej, ale wiem, że na pewno nie dam się złamać dopóki będę karmić piersią. A jeśli potem znowu zacznę to na pewno nie w domu przy dziecku i nie wtedy kiedy będę z nim spędzać czas, bo nie chcę dla niego śmierdzieć. Ale obieacałam sobie, że będę zapierać się rękami i nogami!
KingaP pisze:Ja też
jeszcze w życiu nie zapaliłam ani jednego i cieszę sie z mojego "nieskażenia"
Kinga, jeśli nie paliłaś to jest zupełnie inaczej. Nie ma Cię do czego ciągnąć, bo tego nie znasz.
Milla
Mamy marcowe 06
kasiula matula pisze:Ale mam strasznego stersa dziś najgorszy z możliwych dni maturalnych USTNY NIEMIECKI
bardzo sie bioje ale jestem dobrej myśli może sie jakoś uda
3majcie kciuki dziewczyny
Też miałam maturke w tamtym roku i tez z niemca. Grunt to spokoj. Wiem ze trudno, ale dasz rade. A swoja drogą moj Kuba jeste strasznie absorbujący, zaczyna mi sie sejsa i nie mam czasu sie uczyc to co by bylo gdybm mature zdawala??
magdalenaB
marcowa mama 06'
A swoja drogą moj Kuba jeste strasznie absorbujący, zaczyna mi sie sejsa i nie mam czasu sie uczyc
ja mam dokladnie tak samo, wlasnie jutro mam kolo a siedze przy malym prawie non stop, jak tylko wezme materialy to on albo sie budzi albo jest glodny albo boli brzus a do 16 nastej jestem codziennie sama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Kasiula - czekamy na relacje jak poszlo :-)
K
kasiula matula
Gość
dziewczyny i po strachu jeszcze tylko w piątek pisemna niemiecki i 18maja ustna polski ale to juz nie taki stres hjak dzis
a poszło mi dobrze a nawet bardzo dobrze najlepiej z moejj grupy ale trafiłam tez na dosc prosty zestaw
trakze fart chyba zagram dzis w totka z takim szczesciem ;D
dzieki za kciuki wasze chyba pomogly
a poszło mi dobrze a nawet bardzo dobrze najlepiej z moejj grupy ale trafiłam tez na dosc prosty zestaw
trakze fart chyba zagram dzis w totka z takim szczesciem ;D
dzieki za kciuki wasze chyba pomogly
reklama