reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mlode Mamusie

Kasiula: będzie ok. zobaczysz. ja na ustnej z deutscha miałam to niebywałe "szczęście", że odpowiadałam przy przedstawicielu z kuratorium.

reklama
maga_86 pisze:
dziewczyny mam do was pytanie...czy teraz nie kusi was aby sięgnąć po papierosa? kurczę mnie bardzo muszę się strasznie mobilizować, aby tego nie zrobić... :(

Maga mnie kusi bardzo... Nie cały czas, ale jak gdzieś poczuję albo jak już powoli tracę cierpliwość do małego... Jakoś jak byłam w ciąży to powód dla którego nie palę miałam jakby "ze sobą", "przed soba" :) Teraz jest trochę inaczej, ale wiem, że na pewno nie dam się złamać dopóki będę karmić piersią. A jeśli potem znowu zacznę to na pewno nie w domu przy dziecku i nie wtedy kiedy będę z nim spędzać czas, bo nie chcę dla niego śmierdzieć. Ale obieacałam sobie, że będę zapierać się rękami i nogami!

KingaP pisze:
Ja też :)
jeszcze w życiu nie zapaliłam ani jednego i cieszę sie z mojego "nieskażenia" :)

Kinga, jeśli nie paliłaś to jest zupełnie inaczej. Nie ma Cię do czego ciągnąć, bo tego nie znasz.

kasiula matula pisze:
Ale mam strasznego stersa dziś najgorszy z możliwych dni maturalnych USTNY NIEMIECKI :mad:
bardzo sie bioje ale jestem dobrej myśli może sie jakoś uda
3majcie kciuki dziewczyny ;)

Też miałam maturke w tamtym roku i tez z niemca. Grunt to spokoj. Wiem ze trudno, ale dasz rade. A swoja drogą moj Kuba jeste strasznie absorbujący, zaczyna mi sie sejsa i nie mam czasu sie uczyc to co by bylo gdybm mature zdawala??

A swoja drogą moj Kuba jeste strasznie absorbujący, zaczyna mi sie sejsa i nie mam czasu sie uczyc

ja mam dokladnie tak samo, wlasnie jutro mam kolo a siedze przy malym prawie non stop, jak tylko wezme materialy to on albo sie budzi albo jest glodny albo boli brzus a do 16 nastej jestem codziennie sama :(

ja jakoś sobie tej sesji nie wyobrażam...zdać chyba zdam,ale o dobrej średniej mogę sobie tylko pomarzyć :(
ale jagunia najważniejsza.. :laugh: :laugh: :laugh:

dziewczyny i po strachu jeszcze tylko w piątek pisemna niemiecki i 18maja ustna polski ale to juz nie taki stres hjak dzis
a poszło mi dobrze a nawet bardzo dobrze najlepiej z moejj grupy ale trafiłam tez na dosc prosty zestaw
trakze fart chyba zagram dzis w totka z takim szczesciem ;D
dzieki za kciuki wasze chyba pomogly

Kasiula, cieszę się że dobrze Ci poszło. jednym słowem super z Ciebie Mamusia, masz czas na naukę i dla swojej Emilki

reklama
Kasiula wybierasz sie na studia czy robisz sobie przerwe az mala troszke podrosnie??

Do góry