reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mlode Mamusie

reklama
mamooli na drugim zawsze chciałam pracować z trudną młodzierza, ale ostatnio coraz częściej przychodzi mi na myśl praca w domu małego dziecka...tylko nie wiem czy wytrzymam psychicznie widok tylku maluszków pozostawionych przez rodziców :(

no faktycznie trzeba mieć silną psychikę
mi wystarczy jak obejrzę odcinek "kochaj mnie" nieraz łezki polecą ::)

ale chyba lepsza praca z dziecmi niż trudna młodzieżą

jak dla mnie oczywiscie :)

MONA witamy
zastanawiałam sie pedagogika szukałam gdzie we wrocławiu sa takie szkoły
ale musze jeszcze dużo poczytać o rekrutacji i w sumie wolałabym zaocznie czy to w ogole mozliwe
mam dosc slabe pojecie o studiach bo wcale nie brałam tego pod uwage

Kasiula Matula tez zastanawialam sie co wybrac czy zagranice czy studia.Wybralam zagranice bo stwierdzilam ze tu na studia jak bede chciala tez moge isc wiele moich kolezanek tak zrobilo i sa zadowolone, wiadomo bariera jezykowa itp ale powiem ci ze sa tu darmowe szkoly nauczania jezyka i nawet w weekendy tez lekcje sie odbywaja a moja kolezanka zrobila tak ze przyjechala tu na wakacje poszla wlasnie do takiej szkoly jezyka a pozniej na studia.Ja jak narazie musze opiekowac sie Brianem ale tez cosik mysle na ten temat.Jednak decyzja nalezy do ciebie:)

Mona witaj wsrod nas!! ;)nie przejmuj sie ze to watek z marcowy kazdy jest tu mile widziany i nie wazne czy marcowy czy nie :laugh:pozdrawiam

Sylwia pewnie ze udzielam sie na innych watkach ale przewaznie siedze na watku Mamy z u.k :) lecz juz pare razy rozmawialysmy ze soba na innym watku tylko nie pamietam na jakim hehe :laugh: pozdrawiam

MAGGUSIA możesz mnie pokierowac gdzie jest ten watek
ja może też niedługo sie przeniose do uk może poczytam sobie o doświadczeniach mamuś jak sobie tam radzą

reklama
Do góry