reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mlode Mamusie

Postanowiłam, że będę brała jak znowu mnie dopadnie jakiś atak płaczu itp. Nie chcę truć naszej Kruszynki. Moja doktorka podejrzewa, że te bóle o charakterze skurczowym mogą być też ze stresu. A ostatnio też mnei bolą węzadła, ale o tym nawet jej nie mówię, bo wiem, że usłysze to co Ty - że sie wszytsko rozciąga :) Ja teraz bardzo dużo leżę. Staram się dużo nawet nie siedzieć, bo wtedy to mnei krzyże bola.... Ehhhhhh - byleby do marca ;)

reklama
byleby do marca a to juz bardzo blisko i coraz bliżej
i juz bedziemy mamami z prawdziwego zdarzenia z dzidzia na ręku nie w brzusiu ;D

fajna mamaBoo
w Grudziądzu mojej rodzinnej miejscowości komplety są po 33 zł mama ma mi przysłać trochę klamotów dla dzidzi w poniedziałek bo dzisiaj myka z tatą po zakupy :)

Fajna. My jeszcze nie mamy łóżeczka ani nic do łóżeczka...oprócz maluch a w moim brzuchu, który ewidentnie jest do łóżeczka ;D

Czemu w tej Warszawie jest tak drogo???

wczoraj ajk zobaczyłam ceny pościeli w chicco tak gdzie odbieraliśmy wózki w blue city to aż dostałam gęsiej skórki pościel z ochraniaczem 210 zł - bez prszesady

a łóżeczko około 400-500 zł a komoda 900-1200

my zamówiliśmy łóżeczko KLUPŚ za 110 zł

No niektóre ceny są naprawdę z kosmosu.... Ja nie wiem kto daje za pościel 200, 300 zł... Z resztą jakościową się prawie nie różnią a dzidzi jest obojętne jaką ma pościel....

i tak za przeproszeniem zażyga albo jescze cos ważne żeby była mięciutka bawełniana i przyjemna

Witam Mamusie!
Dawno mnie tutaj nie bylo nie mam dostepu do internetu znow.
Przeczytalam pare postow ale pewnie na wszytskie nie odpisze bo weszlam tu tylko na chwile widze ze juz zakupy robici i przygotowywujecie sie do przyjscia na swiat Kruszynek:)
Ja czuje juz takie ruchy ze czasami leze na lozku i zwijam sie z bolu to chyba naprawde jest CHLOPCZYK!bo dziewczynki raczej takich kopniakow nie daja:)
CALY BRZUCH MI SIE RUSZA NA WSZYTSKIE STRONY WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW
Teraz mamy same wizyty po lekarzach wiec musze wywalczyc USG bo jak juz mowilam mialam tylko jedno i wiecej mi nie chca zrobic a ja wogole nie znam wymiarow swojego Malenstwa!i troche zaczynam sie martwic.
I czekam az skoncza sie nasze problemy (brak pracy i znalezc wlasne mieszkanie) mam juz dosc takiej tulaczki.Zzadroszcze wam ze macie swoje katy:(
Pozdrawiam Mamusie i sle wielkie caluski dla Kruszynek!

reklama
maggusia jakie katy jakie katy????????????? ja wlasnego kacika nie mam,siedze sobie w pokoju 3,5x3,5 u tesciow.marzy mi sie wlasny nawet ciasny ale jak juz cos z mezem chcemy to 2 pokojowe na kawalerke nie idziemy

Do góry