reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

A no i meza wygrzmocilam jakby któraś byla ciekawa 😎, ale dziś to i tak już musztarda po obiedzie ;) seks mieliśmy w niedziele przed moni, czyli 18.12 i 20.12 w nocy. Oby to wystarczyło 🤞🤞
Starczy 🤞🤞🤞
Polecam po @LadyCaro premium Medical przy wiatraku, zarówno dr Godek, jak i dr Warzecha mega spoko. Monitoring kosztuje 100zl, wiec jest to cena ok, ja właśnie dzisiaj stamtąd wrocilam. Maja tez konsultacje niepłodności, cennik jest na znanym. Można podpatrzeć ;)
Jedyne na co trzeba się nastawić, to to, ze to mocno ginekologiczna placówka, wiec tez dużo Pan z brzuszkami
Dzięki wielkie. Mi sam monitoring na razie starczy, cena dobra, ciężarne mnie nie kują w oczy, u mnie to starania o trzecie...
Jeszcze z uporem powertuje ginow w luxmedzie w końcu na cholerne mi pakiet jak za wszystko mam placic. Ja dopiero drugi miesiąc wałkuję intensywnie temat więc jeszcze sobie daję szansę...i chyba wezme jeszcze PZU zdrowie pakiet w pracy, bo widziałam ze babca medica tam realizują a mam z nimi dobre doświadczenia. Luxmed mam od starego z pracy...
Ja dzis poszłam w shopping mam plaszcz, który mi sie marzył od dawna i kremową, mięsistą i cieplutką swetrową sukienke, oraz nową torebke. Takze bardzo się cieszę, ze Mikołaj wyslal mnie na zakupy.🥰
Mój "Mikołaj" kupował mi ze 2 miesiące temu, jak szukaliśmy prezentu na imprezę rodzinna i przy okazji wskazywałam dla siebie haha i tak bransetka z Pandory plus smartwatch sobie czekaja już zapomniałam jak wyglądają ;)

reklama
Cześć, czy można do Was dołączyć? :) Staramy się z mężem o drugie dziecko, ale nie jesteśmy już pierwszej młodości :) mamy za sobą około 10 cykli starań z przerwami. Jeżeli chodzi o mnie to mam tylko jeden jajnik więc nie każdy miesiąc daje mi taką możliwość zajścia w ciążę.

A i mamy 15 letniego syna :)
Pewnie, ze można dołączyć 🥰 zapraszamy serdecznie. Jeszcze teraz testowanie w tym miesiącu? W której fazie cyklu jesteś/dc?
Rozgośc się, jeśli już w grudniu nie testujesz, to zapraszamy do zapisów w styczniu 😘 ale już z nami zostań 😘

Cześć, czy można do Was dołączyć? :) Staramy się z mężem o drugie dziecko, ale nie jesteśmy już pierwszej młodości :) mamy za sobą około 10 cykli starań z przerwami. Jeżeli chodzi o mnie to mam tylko jeden jajnik więc nie każdy miesiąc daje mi taką możliwość zajścia w ciążę.

Witaj na pokładzie 🙂
Testujesz jeszcze w tym miesiącu?

Witaj. Przynajmniej nie będę tu sama wiekowa, bo większości to młode siksy, ale kochane siksy i wiedzą więcej niż ja starucha sie od nich ucze🤣 testujesz w grudniu jeszcze?

W poniedziałek miałam pozytywny owulacyjny. Liczę, że wtorek, Środa najpóźniej. No w zasadzie ona nic nie widzi po prostu jej ten pęcherzyk wyparował.

No właśnie l dla niej nie ma nic. Ani pęcherzyka ani ciałka żółtego. Pęcherzyk był w 13dc a w 20dc się rozpłynął i nie ma nic.

Chyba normalnie poszukam jakiegoś normalnego lekarza prywatną bo ta łapanka w luxmed kogokolwiek nie ma sensu..łapy mi opadły.
No witaj w klubie 🙈😪

reklama
A tak w ogóle dziewczynki: list do Mikołaja napisany? Jakie macie życzenia? (pozaciążowe!)
Oprócz świętego spokoju, to bardzo bym sobie życzyła, żeby moja rodzina była zdrowa- trochę nas poprzednie lata przeczołgały przez nagłą smierć teściów rok po roku, więc o to jedno proszę.

Jeśli chodzi o rzeczy materialne, to gdy jednemu Mikołajowi coś powiem, to naradza się z drugim Mikołajem😉.
W tym roku życzyłam sobie perfumy. Po rocznej abstynencji i leczenia z uzależnienia w postaci gromadzenia kolejnych flakonów, należy mi się nowy zapach.
Z tym że domyśliłam się, że Mikołaje były w zegarkowni.

Flakon sama sobie kupię na swoje urodziny za dwa tygodnie- mam trzy zapachy upatrzone. Coś wybiorę😉.

Do góry