julietta2
Fanka BB :)
StarczyA no i meza wygrzmocilam jakby któraś byla ciekawa , ale dziś to i tak już musztarda po obiedzie seks mieliśmy w niedziele przed moni, czyli 18.12 i 20.12 w nocy. Oby to wystarczyło
Dzięki wielkie. Mi sam monitoring na razie starczy, cena dobra, ciężarne mnie nie kują w oczy, u mnie to starania o trzecie...Polecam po @LadyCaro premium Medical przy wiatraku, zarówno dr Godek, jak i dr Warzecha mega spoko. Monitoring kosztuje 100zl, wiec jest to cena ok, ja właśnie dzisiaj stamtąd wrocilam. Maja tez konsultacje niepłodności, cennik jest na znanym. Można podpatrzeć
Jedyne na co trzeba się nastawić, to to, ze to mocno ginekologiczna placówka, wiec tez dużo Pan z brzuszkami
Jeszcze z uporem powertuje ginow w luxmedzie w końcu na cholerne mi pakiet jak za wszystko mam placic. Ja dopiero drugi miesiąc wałkuję intensywnie temat więc jeszcze sobie daję szansę...i chyba wezme jeszcze PZU zdrowie pakiet w pracy, bo widziałam ze babca medica tam realizują a mam z nimi dobre doświadczenia. Luxmed mam od starego z pracy...
Mój "Mikołaj" kupował mi ze 2 miesiące temu, jak szukaliśmy prezentu na imprezę rodzinna i przy okazji wskazywałam dla siebie haha i tak bransetka z Pandory plus smartwatch sobie czekaja już zapomniałam jak wyglądająJa dzis poszłam w shopping mam plaszcz, który mi sie marzył od dawna i kremową, mięsistą i cieplutką swetrową sukienke, oraz nową torebke. Takze bardzo się cieszę, ze Mikołaj wyslal mnie na zakupy.