reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

o u Godka byłam też. Szybko, konkretnie xD
A godek tylko przyjmuje w poniedziałki i wtorki, wiec całego moni się nie da u niego zrobić, ale ma dużo pozytywnych opinii na temat prowadzenia ciąży, wiec jak ktoś nie ma pakietów i nie chodzi do ordynatora ;) to warto właśnie do takiego lekarza

reklama
A tak w ogóle dziewczynki: list do Mikołaja napisany? Jakie macie życzenia? (pozaciążowe!)

U mnie w tym roku zabawnie - Lego i Barbie

Happy Margot Robbie GIF

Naprawdę bawi mnie ten wciąż poruszany temat ekologii w kontekście testu zrobionego za wcześnie z ust osób palących fajki, jedzących mięso czy jeżdżących samochodem.
Szczyt hipokryzji powiedzieć, że test zrobiony 6dpo to niszczenie środowiska, ale czasem se pale bo lubię to już pro eko.
Dziwi mnie, że nikt tego nie widzi jak bardzo z doopy było to dosranie się kogoś pod płaszczykiem dumnie brzmiącej ekologii, z którą tak naprawdę nie miało to nic wspólnego.
I ostatni raz podkreślam. Nie musicie rozumieć dlaczego komuś pewne rzeczy dają spokój. Naprawdę ludzie nie muszą się z tego tłumaczyć.
Jako palaczka i moęsożerca powiem ALE JESTEŚ BRUTALNA 🤣😁🍀 jak tu ktoś napisał - to forum jest dla "szczania" gdy wymyślą testy eko, chetnie zakupię je moim córkom w przyszłości, ale też zgadzam się z koleżanką, ze kazda mała rzecz od kazdego z nas będzie już czymś cennym dla przyszłości ziemi...
Mam jeszcze ze 13, kupiłam jedną przesyłką chyba ze 25, może jednak wystarczająco oszczedzilam na spalinach emitowanych przez kuriera? 🤔

Z reguły 🤷🏻‍♀️

Bo nie ma bombelkow. A poza tym lubię pic z butelki 🤷🏻‍♀️

Big Hero 6 Hug GIF by Disney

Mój ostatnio do mnie- kupiłem ci storczyka! Mówię - Ok, fajnie, dzięki, gdzie jest? A on - No właśnie zapomniałem ze sklepu wziąć, ale zobacz, jest na paragonie, 4 dychy w pizdu 🤣🤣🤣
Jebłam 🤣🤣🤣🤣
Czasem mi się chce śmiać z samej siebie, bo mówię ze „Oki przecież nic się nie stało, spróbujemy następnym razem” a w głowie „No ja pier chłopie dawaj, No co ty”😂🤪 proszę tego nie brać do siebie😂😂:)
Jebłam ponownie 😂😂😂
No i wyszło na to, że jestem krzykaczką😂.
Super, również dziękuję za taką ocenę.

Wiecie, nie ma co też licytować, kto ma jaki wkład, jeśli chodzi o empatię, bo raczej każda z nas nie jest tutaj socjopatą.

Już kilku osobom z forum również pomogłam, więc teraz ja czuję się tą atakowaną i ocenianą.
To działa w dwie strony.

@Bolilol została wczoraj przeproszona za to, jeśli poczuła się atakowana, ale proszę również, by mnie nie atakowano, bo noe zasłużyłam sobie na to.

Zbliżają się Święta, a powoli atmosfera robi się mało przyjemna.
Dość.
@Karola3092 słusznie podsumowała i na tym powinno się już to zakończyć.

Zostawmy już ten temat.
Kropka.
Popieram, w sensie igly z widly wyszły z kilky stron.... temat ważny, ale nie tu i teraz....
.
Naczytałam się o testach od 6dpo i coś mnie podkusiło i w 9dpo zatestowalam.. biel🤦‍♀️ poryczalam się z tym testem na kanapie, wiedziałam podświadomie jaki będzie wynik, ale zaraz mina 2 lata, a tych pierdo$$$$ch kresek nie ma🤦‍♀️
Załamałam się dziś, swieta u rodziny znów z milionem pytań, sylwester z dzieciatymi. Coraz mniej we mnie pozytywnych emocji.
Wiem, ze do jutra do przetrawię, ale dziś nie mam emocjonalnie siły tego dźwigać 🤦‍♀️😢
Przytulam🌈🍀
U mnie poziom progesteronu ewidentnie rosnie. Mąż jedzie do makro i pytał czy kupić mi karton wina i szampana. No to mu mówię, że szampana na sylwestra dla mnie nie, bo ja w tym tygodniu w ciążę zachodzę. Zapytał, czy ma w tym jakoś uczestniczyć. Ja na to, że nie, z robienia ciąży zostało już tylko sikanie na testy, ale sobie sama poradzę. I on na to zażartował, że w takim razie widzi, że swoją robotę odwalił, więc nie jest mi już więcej potrzebny. To się rozpłakałam 🤣
No cionsz🤷‍♀️🤣
Od wczoraj mam klucie delikatne w obrebie lewego janika , a niedawno pojawily sie delikatne olamienia. Do @ mam jeszcze 7 dni...
Czas na test🤞🤞🍀
A tak w ogóle dziewczynki: list do Mikołaja napisany? Jakie macie życzenia? (pozaciążowe!)
Ja dzis poszłam w shopping mam plaszcz, który mi sie marzył od dawna i kremową, mięsistą i cieplutką swetrową sukienke, oraz nową torebke. Takze bardzo się cieszę, ze Mikołaj wyslal mnie na zakupy.🥰

reklama
Cześć, czy można do Was dołączyć? :) Staramy się z mężem o drugie dziecko, ale nie jesteśmy już pierwszej młodości :) mamy za sobą około 10 cykli starań z przerwami. Jeżeli chodzi o mnie to mam tylko jeden jajnik więc nie każdy miesiąc daje mi taką możliwość zajścia w ciążę.

A i mamy 15 letniego syna :)

Do góry