reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

A no i meza wygrzmocilam jakby któraś byla ciekawa 😎, ale dziś to i tak już musztarda po obiedzie ;) seks mieliśmy w niedziele przed moni, czyli 18.12 i 20.12 w nocy. Oby to wystarczyło 🤞🤞
Starczy 🤞🤞🤞
Polecam po @LadyCaro premium Medical przy wiatraku, zarówno dr Godek, jak i dr Warzecha mega spoko. Monitoring kosztuje 100zl, wiec jest to cena ok, ja właśnie dzisiaj stamtąd wrocilam. Maja tez konsultacje niepłodności, cennik jest na znanym. Można podpatrzeć ;)
Jedyne na co trzeba się nastawić, to to, ze to mocno ginekologiczna placówka, wiec tez dużo Pan z brzuszkami
Dzięki wielkie. Mi sam monitoring na razie starczy, cena dobra, ciężarne mnie nie kują w oczy, u mnie to starania o trzecie...
Jeszcze z uporem powertuje ginow w luxmedzie w końcu na cholerne mi pakiet jak za wszystko mam placic. Ja dopiero drugi miesiąc wałkuję intensywnie temat więc jeszcze sobie daję szansę...i chyba wezme jeszcze PZU zdrowie pakiet w pracy, bo widziałam ze babca medica tam realizują a mam z nimi dobre doświadczenia. Luxmed mam od starego z pracy...
Ja dzis poszłam w shopping mam plaszcz, który mi sie marzył od dawna i kremową, mięsistą i cieplutką swetrową sukienke, oraz nową torebke. Takze bardzo się cieszę, ze Mikołaj wyslal mnie na zakupy.🥰
Mój "Mikołaj" kupował mi ze 2 miesiące temu, jak szukaliśmy prezentu na imprezę rodzinna i przy okazji wskazywałam dla siebie haha i tak bransetka z Pandory plus smartwatch sobie czekaja już zapomniałam jak wyglądają ;)

reklama
Cześć, czy można do Was dołączyć? :) Staramy się z mężem o drugie dziecko, ale nie jesteśmy już pierwszej młodości :) mamy za sobą około 10 cykli starań z przerwami. Jeżeli chodzi o mnie to mam tylko jeden jajnik więc nie każdy miesiąc daje mi taką możliwość zajścia w ciążę.

A i mamy 15 letniego syna :)
Pewnie, ze można dołączyć 🥰 zapraszamy serdecznie. Jeszcze teraz testowanie w tym miesiącu? W której fazie cyklu jesteś/dc?
Rozgośc się, jeśli już w grudniu nie testujesz, to zapraszamy do zapisów w styczniu 😘 ale już z nami zostań 😘

Cześć, czy można do Was dołączyć? :) Staramy się z mężem o drugie dziecko, ale nie jesteśmy już pierwszej młodości :) mamy za sobą około 10 cykli starań z przerwami. Jeżeli chodzi o mnie to mam tylko jeden jajnik więc nie każdy miesiąc daje mi taką możliwość zajścia w ciążę.

Witaj na pokładzie 🙂
Testujesz jeszcze w tym miesiącu?

Witaj. Przynajmniej nie będę tu sama wiekowa, bo większości to młode siksy, ale kochane siksy i wiedzą więcej niż ja starucha sie od nich ucze🤣 testujesz w grudniu jeszcze?

W poniedziałek miałam pozytywny owulacyjny. Liczę, że wtorek, Środa najpóźniej. No w zasadzie ona nic nie widzi po prostu jej ten pęcherzyk wyparował.

No właśnie l dla niej nie ma nic. Ani pęcherzyka ani ciałka żółtego. Pęcherzyk był w 13dc a w 20dc się rozpłynął i nie ma nic.

Chyba normalnie poszukam jakiegoś normalnego lekarza prywatną bo ta łapanka w luxmed kogokolwiek nie ma sensu..łapy mi opadły.
No witaj w klubie 🙈😪

reklama
A tak w ogóle dziewczynki: list do Mikołaja napisany? Jakie macie życzenia? (pozaciążowe!)
Oprócz świętego spokoju, to bardzo bym sobie życzyła, żeby moja rodzina była zdrowa- trochę nas poprzednie lata przeczołgały przez nagłą smierć teściów rok po roku, więc o to jedno proszę.

Jeśli chodzi o rzeczy materialne, to gdy jednemu Mikołajowi coś powiem, to naradza się z drugim Mikołajem😉.
W tym roku życzyłam sobie perfumy. Po rocznej abstynencji i leczenia z uzależnienia w postaci gromadzenia kolejnych flakonów, należy mi się nowy zapach.
Z tym że domyśliłam się, że Mikołaje były w zegarkowni.

Flakon sama sobie kupię na swoje urodziny za dwa tygodnie- mam trzy zapachy upatrzone. Coś wybiorę😉.

Do góry